sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Tavaravirran suunnankäännös

Olen tehnyt jotain sellaista, mitä en ole maailman aikoihin saanut aikaiseksi. Napsuttelin nettiin myyntiin tavaroita ensimmäistä kertaa pitkään aikaan, yleensähän minulla on jotain ollut huuto.netissä myynnissä, mutta viimeisen kuukauden aikana sielläkin on ollut kaupan tasan 0 kohdetta. Nyt niitä on jo toista sataa ja lisää pitäisi pistää myyntiin.

Lisäksi kokosin kassillisen kirpparitavaraa, nyt vain pitäisi saada aikaan se pöydän varaaminen. Jos olisin ollut siivouspäivänä 24.5. vapaana, olisin mieluusti pistänyt pöydän pystyyn jonnekin sallitulle paikalle, mutta nyt olen sen verran pitkään töissä ettei moinen ole mahdollista. Kirpparipöydän kanssa on vain se ongelma, että sen oikea ajoittaminen on hankalaa. Aivan kohta alkavat alennusmyynnit ja silloin on turha koettaa kaupata yhtään mitään vanhaa ja kierrätettyä, vai olenko kenties väärässä ja saavatko alet ihmiset muutenkin shoppaamaan enemmän.

Seuraava ongelma onkin sitten hinnoittelu, en mitenkään kiihkeästi janoa pääsyä paskojen kirppislöytöjen ylihintaista-kategoriaan ja toisaalta taas kirppispöydät ovat niin kalliita, että sen verran tavaroista pitäisi saada, ettei pöytävuokrasta jäisi tappiota.

Aloitan nyt kuitenkin noista nettimyynneistä ja katson, jos jossain vaiheessa löytyisi sopiva kirppispöytä tai vapaapäivä jonkun myyntitapahtuman yhteyteen. Sääli, ettei täällä järjestetä kirppistapahtumia minkään ison marketin parkkipaikalla - näin yhden tällaisen ilmoituksen Seinäjoella ja olen siitä asti haaveillut ko. tapahtumasta. Juu, eikä tarvitse kertoa, että itsekin voisi olla asiassa aloitteellinen, mutta juuri nyt ei aika riitä ihan kaikkeen.

Ei kommentteja: