lauantai 21. kesäkuuta 2014

Hopotus: Del Monte smoothiet mango

Jatketaanpa juhannuksen kunniaksi vielä yksi maistelupostaus. Pääsin siis hopottajien kautta testaamaan Del Monten uutuustuotetta smoothieita, joiden makuina olivat vadelma ja mango. Aikaisemmat jutut aiheesta löytyvät täältä ja täältä.

Onnistuin kuin onnistuinkin pihistämään viimeisen mangosmoothien (näitä on siis haettu testipakkausten jälkeen lisää ja "hävikki" pysyy silti melkoisena) itselleni.


Makeassa mangosmoothiessa on käytetty intialaista Alphonso mangolajiketta, joka on tunnettu makeudestaan. Del Monte Mangosmoothie valittiin parhaaksi tämän kesän 10 uutuusjäätelön joukosta K-RuokaPirkka -lehden makutestissä.

Ainesosat: vesi, mangosose (30 %), sokeri, glukoosisiirappi, stabilointiaineet (metyyliselluloosa, guarkumi, johanneksenleipäpuujauhe, karboksimetyyliselluloosa, pektiini, natriumalginaatti), happo (sitruunahappo), värit (annattouute, kurkumiini), dekstroosi, aromi. Smoothiet eivät sisällä keinotekoisia värejä, aromeja eikä lisäaineita ja ovat maidottomia.


Tämä mangon makuinen on todellakin sellainen aidon kypsän mangon makuinen herkku - jota ei valitettavasti koskaan taida päästä Suomessa muutoin kokemaan. Todellinen makuaisteja hellivä elämys. Väri on piristävän keltainen kuin aurinko itse, joten ei ole ihme, että meidän makuraatimme liitti tähänkin tuotteeseen sanat "helle" ja "herkku". Hauskasti muuten tuotteen väri muuttuu, kun pinta hiukan sulaa: suoraan pakkasesta on tuollainen keltainen, mutta kun lämpiää vähän, niin väri onkin melkein oranssi.

Kahdesta tarjolla olevasta vaihtoehdosta, vadelmasta ja mangosta, tämä mango on aavistuksen makeampi eli ainakin meillä sen takia enemmän pienten maistelijoiden makuun. Ei kuitenkaan mikään äklömakea, vaan virkistävä ja raikas, mutta makeampi kuin tuo vadelmaversio.

Kaloreita tässä mango smoothiessa on vähän enemmän kuin vadelmassa  eli 100 kaloria puikossa, joka on kooltaan 90ml.

Kerrataan nyt vielä vanhaa tietoa sen verran, että ko. tuotteet ovat myynnissä kolmen kappaleen pakkauksissa. Saatavissa suurimmista päivittäistavarakaupoista, täsmällisemmin niiden pakastealtaista sieltä monipakkausten kohdalta.

Lisäinfoa tuotteesta löytyy täältä, KLIK.

Ei kommentteja: