maanantai 30. kesäkuuta 2014

Vuoden toinen tyhjät pullot katsaus

On siis jälleen kosmetiikkapoistojen katsastamisen aika.

Jotenkin minusta tuntui, ettei huhtikuussa tyhjentynyt juuri yhtään pulloa tai purnukkaa. Se on tietenkin sikäli ymmärrettävää, että kun pullon pohjat on kaikki tyhjätty, niin täysien pullojen tyhjentyminen kestää aina enemmän aikaa kuin jämien käyttö.

Näyteboxistani tyhjäsin lähes kaikki meikkivoidenäytteet, koska oli jotenkin liian laiska kaivelemaan varastoistani uutta meikkivoidepurtiloa esiin siinä vaiheessa kun tuo Radiancé loppui. Melkoinen määrä niitä olikin kertynyt, kun miettii, että Radiancé loppui maaliskuun viimeisinä päivinä ja toukokuulle asti päästiin noiden näytteiden voimin.


Meikkivoidenäytteiden lisäksi tyhjentyneissä on sitä perussettiäeli shampoota ja hammastahnaa...


 ...tuttua dödöä ja käsisaippuaa (jälleen kerran täyttöpullo tyhjentynyt ja täytettiin uudelleen). Lisäksi tuubi Yves Rocherin kasvonaamiota ja pieni pullo hoitoainetta tyhjentyivät. Meren tuoksuinen ilmanraikastin ei ole kosmetiikkatuote, mutta iloitsin sen tyhjentymisestä niin paljon, että se pääsi samaan kuvaan kosmetiikan kanssa. Kyseinen tuote on hyväntuoksuinen ja tehokas, mutta tuollaisenaan äärimmäisen epäkäytännöllinen ainakin meillä, meillä kun ei ole sille sopivaa säilytyspaikkaa, joka kuitenkin olisi kädenulottuvilla. Seuraavaksi hankitaan jotain pientä ja siroa, vaikka tälläinen maksipullo olisi miten paljon edullisempi.


Samoilla perinteisillä linjoilla jatketaan tai ainakin melkein. Dödö on tällä kertaa Dermosilin punaista appelsiinia, pumppupullo toimi suihkugeelin täyttöpullona sisältäen jotain koivun- ja kesäntuoksuista tavaraa, myös hoitoaine on koivua. Sen valmistajana on kuitenkin Oriflame ja tökötti oli niin vanhaa, että tuskin on enää markkinoilla. Hajuvesistäkin vihdoin ja viimein loppui yksi, Yves Rocherin ruusuntuoksuinen versio. Kasvojen puhdistustuotteista tyhjeni kaksi, Dermosilin puhdistusvaahto E on luottotuotteeni, jota onneksi saa edelleenkin. Sen sijaan tuo toinen, Anytimen puhdistusgeeli on "saaneella miehellä" eli ostin sen aikanaan ale-korista euron hintaan (tai siis ostin näitä kaksi) ja jälkeenpäin harmittelin, kun en tajunnut ostaa kymmentä, niin loistava tuote oli kyseessä: riittoisa, tehokas, mutta ei kuitenkaan liian kuivattava.


Seuraavaksi poistoon päätyi vihdoin ja viimein tyhjentynyt Saunasaippuakannu, tästä on monet pullot täytetty, mutta viimeiset pari desiä käytettiin suoraan kannusta, joten lasken sen poistoksi, koska täyttöpullo olisi kuitenkin laskettu tyhjentyneeksi, jos olisin toiminut toisin. Poistoissa myös kaksi huulipunaa Oriflamen  Visions sarjan joku helmiäispinkki, sävymerkintää ei ollut, sekä ehdottomasti yksi suosikkipunaisistani Yves Rocherin minikokoinen Orange fusion, joka nimestään huolimatta on todellakin upea lämmin punainen. Helmiäispunan heitin tuollaisenaan pois kuvauksen jälkeen, mutta punaisesta käytin viimeisetkin pisarat, koska siitä minulla ei harmittavaa kyllä ole täysikokoista versiota. Jalkavoide todella riittoisaa ja tehokasta Dermosilin foot creamia, jonka voimakkaan mentolinen tuoksu jakaa mielipiteitä.



Kovasti tuttua tavaraa ovat nämäkin pullot: Provisorin käsi- ja vartalovoidetta, Palmoliven ja Dermosilin deodoranttia sekä täyttöpullo 4R-shampoota. Ainoa uusi asia on ripsentaivuttimet, jotka eivät varsinaisesti ole kosmetiikkaa, vaikka ovatkin päivittäinen välttämätön "tarvekalu".  Ovat kuvassa kai eniten siksi, että haluan seurata, miten kauan näiden seuraajat käytössä kestävät (ostin ne joskus varastoon, kun sain 50 sentillä) - olen kyllä vakavasti harkinnut toisenlaisten ripsentaivuttimien ostamista, mutta en silti aio sijoittaa niihin satasia tai kymppejä. Nyt on kuitenkin hetki aikaa harkita, mitkä ostaisi ja mistä. Kuvasta puuttuu huulirasva, jonka onnistuin jonnekin hukkaamaan. Paha aavistus on, että jätin sen töissä jonnekin pöydän reunalle ja sieltä se kulkeutui edelleen roskakoriin, se siis puuttuu kuvasta.


Toisen kolmanneksen saldona siis 21 tyhjää purkkia, varsin kaukana sadan pullon vuosivauhdista siis ollaan.

Ei kommentteja: