torstai 10. heinäkuuta 2014

Hopotus: 5 tapaa nauttia Shredded Wheat muroja


Itse aloitin testaamalla näitä hopottajien kautta maisteltavaksi saatuja muroja perinteisesti maidon kera, kokemuksia täältä.

Ensimmäisen käyttökerran jälkeen tuli todettua, että noiden murojen käyttöön löytyy myös monta sellaista tapaa, johon kaikki murot eivät välttämättä sovellu. Marjainen täyte mahdollistaa näiden murojen tavallista monipuolisemman käytön.

Itse kokeilin näitä rahkan kera, jogurtin kanssa sekä tukevoittamassa mehukeittoa. Vaikka yleensä pidänkin rahkasta todella paljon, en arvostaisi tätä yhdistelmää kovin korkealle - saattoi johtua siitä, että rahka on niin tukevaa eikä pehmitä murojen kuorta yhtään. Jogurtin kanssa toimi huomattavasti paremmin ja sopi sekä maustamattoman jogurtin että maustetun jogurtin kaveriksi, jälkimmäinen yhdistelmä tosin on aika makea.

Näin helteillä lounaaksi haluaa jotain helppoa, mutta kuitenkin nälkää pitävää, joten mehukeiton ja Shredded wheatin yhdistelmä on ihan loistava lounasruoka. Suosittelen kokeilemaan.

Lisäksi nämä murot ovat toimineet pelastajana tilanteissa, joissa haluaa jotain mutusteltavaa vaikkapa nälän siirtoa varten. Huomattavasti terveellisempi ja parempi vaihtoehto kuin suklaapatukka. Murot kulkevat näppärästi mukana pienessä rasiassa.


Viidentenä kokeiluna testasin näitä kahvin kanssa tilanteessa, jossa ei ollut mitään kahvileipää. Toimivat myös keksin korvikkeena. Ovat tosin sen verran pieniä, että tarvitaan useampi tyyny korvaamaan yhtä keksiä.

 Lisäinfoa täältä, KLIK.

Ei kommentteja: