tiistai 1. heinäkuuta 2014

Puolen vuoden urakka

Otin alkuvuodesta salaiseksi tavoittekseni sen, että ensimmäisten kuuden kuukauden ajan päivitän blogiani päivittäin. Pikkuisen tuosta on lipsuttu, sillä silloin kun on ollut enemmän vapaata, on tullut tekstejä kirjoitettua etukäteen varastoon ja vastaavasti sitten kiireisenä aikana on joskus päässyt eetteriin melkoisia raakileita, joita on saanut korjailla jälkikäteen. Mutta tarkistuslaskenta osoittaa, että tähän mennessä tänä vuonna on jokaisena päivänä blogissa julkaistu jotain.

Olen saavuttanut tavoitteeni, ehkä osin siksi, etten sitä ääneen sanonut ja kirkossa kuuluttanut (sillä noille mainostetuille tavoitteille tuppaa käymään toisin). Nyt on aika sitten istua hetkeksi alas ja miettiä asioita. Esimerkiksi sitä, haluanko sitoutua blogiini vielä loppuvuodeksi niin, että pyrin saamaan sinne jotain uutta joka päivä vai annanko ajan kulua ja kirjoittelen ehkä silloin tällöin. Se kuitenkin on varmaa, että Kaloriinan kamari ei katoa mihinkään, ehkä vain hiljenee hetkeksi - tai sitten ei.

Varmaa on kuitenkin se, että pistän itseni toviksi nettivieroitukseen, roikun aivan liikaa netissä ja nyt olisi hyvä aika keskittyä kaikkenlaiseen muuhun puuhasteluun. Tuo irrottautuminen tapahtuu osin pakostakin, sillä eilen alkoi ensimmäinen kesälomapätkäni ja lähdemme maalle, jossa nettiyhteydet ovat mitä ovat, onneksi muuta puuhaa riittää sitten senkin edestä. Ensimmäinen pätkä on viikon verran, sitten palaamme pariksi viikoksi töihin ja sitten lomailemme vielä pari viikkoa. Ehkä tuona aikana saan itseni irti ainakin suurimmasta osasta turhaa nettiriippuvuutta ja koneen vieressä norkoilua.


Ei kommentteja: