sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Uusia Sodastream tuulia

Vaikka pyhästi päätimme, että yhtään uutta Sodastream maku-uutetta ei hankinta ennen kuin vanhat on käytetty loppuun, emme voineet vastustaa kiusausta "uuden" testimakupakkauksen edessä. Uuden lainausmerkeissä siksi, että kannen teksteistä päätellen pakkaus lienee ollut myynnissä alkuvuodesta asti, on vain mennyt meiltä jotenkin ohi, kun ei ole juuri noita Sodastream hyllyjä tullut katsottua, kun enimmäkseen on juotu vain hiilihapotettua vettä ja jos on maustettu, niin käytetty noita vanhoja uutteita pois.

Nyt siis kuitenkin testiin 12 uutta makua. Näiden erikoisuutena on se, että ovat Sodastreamin pohjoismaisen tarjonnan ulkopuolisia makuja, tosin pakkauksen mainoksen perusteella suosituin näistä luvattiin nostaa pysyvään valikoimaan isossa pullossa saataville. Kieltämättä olen pikkuisen kateellisena katsellut sitä makuvalikoimaa, joka pohjoismaiden ulkopuolella on tarjolla - vaihtoehtoja riittää ei yksi tai viisi kuten meillä, vaan ehkä viisikymmentä. (No joo, onhan Suomestakin ainakin jossain vaiheessa ollut yli 24 erilaista makua saatavilla, KLIK, KLIK ja KLIK, nykyään varmaan enemmänkin, tosin nuo Night Spiritit taisivat olla vain kausituotteita, mikä on kyllä iso vahinko.


Tajolla oli siis seuraavia vaihtoehtoja: lemonade, lemon mint, cherry cola, grenadiini, mandariini, aprikoosi,  vaalea rypäle, ananas& rypäle,  seljankukka (siis elderflower),  rootbeer, guarana ja lime.


Ensimmäiseksi korkattiin white grape, joka osoittautui niin mauttomaksi - juuri ja juuri pystyin sokkotestissä sen tunnistamaan kun tiesin, mitä vaihtoehtoja setissä oli - ettei  sitä ainakaan tarvitse uutta ostaa. Pidän siis peukkuja, ettei se ainakaan ollut muiden suosikki. Villi veikkaukseni on, että näistä tuo cherry cola on se, joka on ollut äänestyksen suosikkimaku.

Ihan vaan todistaakseni, että kateutteen on aihetta, nostan esiin tämän kuvan - vaatimattomasti 100 erilaista makua.




Ei kommentteja: