tiistai 2. syyskuuta 2014

Olisi kannattanut miettiä...

Törmäsin heti tiiliseinään alkaessani toteuttaa tuota 365 tavaraa pois - haastetta. Jämähdin nimittäin sellaiseen kohtaan kuin tavaroiden toimitus - mikäli tavara on ostettu ja maksettu ennen syyskuun alkua, mutta toimitetaan vasta myöhemmin, lasketaanko se saapuvaksi uudeksi tavaraksi. Periaatteessahan se on ollut jo "olemassa" huushollissamme siitä lähtien, kun se on ostettu...

Kyllä, pakko tunnustaa, että yritän epätoivoisesti etsiä porsaanreikää noista laatimistani säännöistä, sillä vaikka ei ihan vielä tunnukaan siltä, että olisin päätymässä kankkulan kaivoon suurten suunnitelmieni kanssa, ei kovin kaukana siitä olla. Tajusin nimittäin ihan todenteolla vasta nyt, että kun jokaista uutta saapuvaa tavaraa kohti pitää poistaa kaksi, olen lirissä sillä kohtaa, kun nuo ebay-hankintani alkavat tippuilla postiluukusta.

Eipä tarvitse miettiä, mihin huomisen vapaapäivän käyttää - onnekseni olen edelleen niin kipeä, etten oikeastaan voi harrastaa sitä normaalia vapaapäivätoimintaani eli siivota, vaikka kotimme kyllä kaipaa suursiivousta enemmän kuin kiihkeästi. Syksyinen ikkunanpesu-urakkakin on vielä edessä. No, huominen siis kuluu kaappeja penkoen ja huuto.netin sekä naamakirjan myynti-ilmoituksia laatien. Netin vieressä olemisessa on vain se ongelma, että sieltä voi "pikaisesti vilkaista" jotain ja aivan liian usein tuollainen vilkaisu kehittää tarpeen, joka ei tosiaan ole todellinen - onneksi sentään ihan kaikki vilkaisut eivät pääty myöhempään postiluukun kolinaan, mutta valitettavan moni kuitenkin. Nyt pitää sitten ihan tosissaan ymmärtää, että tarkoitus on v-ä-h-e-n-t-ä-ä tavaraa, eikä hankkia sitä lisää.

Ei kommentteja: