torstai 18. syyskuuta 2014

Riittävästi rusettia

Jossain vaiheessa tunnustinkin, että tulin tehneeksi kiitettävän määrän ebay hankitoja tässä taannoin.
Nyt niistä on sitten suurin osa kotiutunut, ja suurimmalla osalla on selvä teema: rusettia sen olla pitää. Niin ja kiiltoa. Ensimmäisessä kuvassa ensimmäiset neljä hankkimaani rusettipantaa ja kimalteisilla liloilla kivillä koristellut kukkahengettömät.


Ja sitten pari rusettia lisää. Olen varmaan turhan pedantti, mutta minua häiritsee se, että tuon leveämmän vihreän pannan rusetti ja pantaosa ovat eri sävyä.


Jotta hiuskoristekokoelmani alkaisi saavuttaa infernaaliset mittasuhteet, hankin myös ponnarin laajentimen ja vähän lisää erilaisia hengettömiä, tällä kertaa helmien värinä violettia ja vaaleaa korallia.  Tietenkin oli pakko hankkia vielä myös yksi pari silikonisia päkiäpohjallisia, noita pitäisi varmaan ihan oikeasti hankkia yhdet jokaista korollista kenkäparia varten.



Koska kimalle on in, pitihän näitä hengettömiä hankkia vielä kirkkaan kiiltävinäkin pari kymmentä kappaletta. Kauniita ovat, mutta kuinkahan paljon näille oikeasti tulee käyttöä, näkee valitettavasti, että allekirjoittaneelta lähtivät vähän hankinnat lapasesta. Rahallisesti näihin meni reilu 10€ eli ei paljon, mutta tavaramäärä kyllä kasvoi kiitettävästi. Jos olisin voittanut huudon kaikesta siitä, mitä hamusin, olisi näitä myös punaisina, sinisinä ja turkooseina, mutta onnekseni hävisin...


Alla olevassa kuvassa ovat huuto.net hankintani, joita en laske poistohaasteen aikana saapuneeksi, koska niiden viipyminen ei ollut minusta vaan myyjästä kiinni. Ne kun oli ostettu ja maksettu paljon ennen haasteen alkua.


Nämä naamakirjan kierrätysmateriaalitorilta hankkimani avainnauhat puolestaan lasketaan saapuneiksi siis yhdeksi saapuneeksi kappaleeksi vaikka nauhoja onkin kymmenen.


 Askartelumateriaalia siis riittää, enää ei puutu kuin aikaa.

Ei kommentteja: