torstai 4. syyskuuta 2014

Uutuuksia sipsi- ja karkkihyllyssä

Herra Kirjoitus käväisi kaupassa täydentämässä vajentunutta maitovarastoamme ja samalla reissulla hänen silmiinsä oli iskenyt myös pari uutuutta, jotka hän tienkin hankki testattavaksi.

Estrellan uutuuksina olivat sourcream & cheese - sipsit. Maku oli varsin mieto ja valitettavasti sellainen, ettei siinä erottunut kunnolla sen paremmin sourcream kuin cheesekään. Sellainen varsin neutraali makuelämys siis. Ei paha, mutta ei mitenkään unohtumaton tai "hei, näitä täytyy saada lisää"-juttukaan.

Vähän onnistunnempi oli sen sijaan kahden jo ennestään tunnetun tuotteen yhdistelmä, nimittäin Pollyt Ahlgrens bilareilla. Jos joku ihmettelee, eikös noissa autoissa ole itsessäänkin olemassa suklaaversio, niin käsittääkseni näin on. Tosin siinä suklaakuorutetut autot pussissa on vain yhtä makua vaahtoautoa suklaan sisällä ja se maku ei ole sama kuin niissä kuoruttamattomissa perusautoissa. Tässä Polly-pussissa suklaakuorute on tietenkin aitoa Pollya ja sisävaahtoa on kahta eri makua: vaaleanpunaista ja vihreää. Nuo maut ovat siis ne samat, mitä siinä aidossa bilar pussissakin on.


Mikään ei tietenkään voita maussa aitoa Pollya, mutta on tämä ehdottomasti paras näistä uutuusvirityksistä, joista yksi, Polly rocks , on aiemmin esitelty täällä blogissakin. 

Ei kommentteja: