lauantai 11. lokakuuta 2014

Action

Turha kai enää sanoakaan, että taas minua vietiin ihan 6-0, kun näin karkkihyllyssä Malacon uutuuen: TV Mix Action. Koska olen viime ajat vältellyt karkkihyllyjä aktiivisesti, en ole aivan varma, miten uudesta tuotteesta todella on kyse. Tällä kertaa poikkesin lähi-Siwassa maidonhakureissulla ja siellähän ei kassalle pääse kuin karkkihyllyn ohi - lopun varmaan arvaattekin. Oli siis aivan pakko hankkia testiin tuollainen Action-pussi, kun kerran ne kaikki muutkin on testattu.


Comedy- ja Crime-pusseja esittelin täällä ja niiden testauksen perusteella odotukset eivät olleet kovin korkealla.  Action-pussin "sisällysluettelo" kyllä lupaili hyvää. Sen mukaan pussista pitäisi löytyä hedelmäisiä duoviinikumeja, sokeroitua salmiakkia, lakritsiviinikumeja, karamellilakritsirakeita, salmiakkikuulia ja action hedelmäviinikumeja.


Jos olin edellisellä kerralla pettynyt, niin tämä pussi oli nyt sitten koostumukseltaan huomattavasti enemmän minun makuuni. Jos kassajonossa olisi ollut aikaa valita, olisin napannut pussin, jossa olisi ollut enemmän karamellilakritsirakeita ja vähemmän noita salmiakkikuulia, mutta aikaa valitsemiseen ei ollut, joten sekoitussuhteeltaan vaihtelevista pusseista meille päätyi tietenkin sellainen, jossa oli paljon salmiakkikuulia ja vähän karamellilakritsirakeita (ensin mainituista en niinkään välittänyt, jälkimmäiset olivat suosikkejani - onneksi Herra Kirjoitus piti kovasti noista kuulista).

Tämän pussin kohdalle pistäisin ruksin kohtaan "ostan toistekin". Pussi kun on sisällöltään riittävän monipuolinen (hedelmää, lakritsia, salmiakkia) eli kykenee kilpailemaan irtokarkkihyllyjen houkutuksen kanssa ja myös minun makuuni laadukas eli kaikki namivariantit maistuivat hyvälle - on niitäkin pusseja, joissa on yksi tosi hyvänmakuinen juttu ja vastaavasti kaksi sellaista, joita ei kumpikaan halua syödä, sen vuoksi pussi, jossa kaikki maistuu vähintäänkin ok:lle, on plussansa ansainnut.

Ei kommentteja: