perjantai 31. lokakuuta 2014

Disney klassikot jälleen kerran

Tein tässä jokunen kuukausi sitten yhden melkoisen mokan. Nappasin kiireessä tuttavaperheeseen, jossa on sopivan ikäisiä lapsosia, tuliaisiksi vietäväksi Disney klassikoistani sopivan, nimittäin Räyhä-Ralfin. Se kun sattui olemaan paketissa ja aiheeltaan sopiva poikaperheeseen. Valinta oli pakko tehdä omasta hyllystä, koska kutsu kyläilemään tuli todella yllättäen, eikä ollut aikaa käydä kaupassa hankkimassa mitään kivaa viemisiksi.

Kuvittelin, että koska kyseessä on suhteellisen uusi leffa, olisi se helppo korvata uudella tuosta vaan. Kun sitten pari viikkoa tuon kyläilyn jälkeen aloin etsiä leffaa kaupasta ostaakseni sellaisen takaisin kokoelmiini, totesinkin sen kadonneen myynnistä kuin tuhka tuuleen. Kysyin ainakin kymmenestä kaupasta ja vastaus oli aina sama, painos myyty loppuun. Miten ihmeessä se noin vain loppui? Pari viikkoa sitten niitä oli jokaisessa kaupassa ainakin kymmenen myymätöntä ja sitten yhtäkkiä ei yhtään missään.

Nettikaupoista sitä olisi ollut saatavilla, mutta hinta oli taas sitten niin suolainen, etten ollut valmis maksamaan puuttuvasta pelistä niin paljon. Alkuperäinen taisi maksaa 9,90, joten 19,90 tuntui vähän liialta.

Nyt sitten huuto.net vihdoin ja viimein täytti toiveeni ja sain kuin sainkin ostettua kohtuuhintaisen Räyhä-Ralfin. Postikuluineen se kustansi 7,80€.

Tämä Räyhä-Ralf oli siis se DVD, johon tuossa aikaisemmassa kirjoituksessani viittasin. Kulutusbudjetista tuhlattu tähän mennessä 92€.

Voin siis huokaista helpotuksesta sen suhteen, että sain sittenkin täydennettyä tuon Disneykokoelmani kuntoon.

Ei kommentteja: