lauantai 25. lokakuuta 2014

Todellinen tuhlari

Lupasin itselleni pari sataa euroa tuhlausrahaa käytettäväksi "mielenpiristykseksi" sairaslomani aikana ja aika hyvin olen jo onnistunut tekemään noista rahoista selvää - näin siitäkin huolimatta, että yritän edelleen poistaa tavaroita enemmän kuin niitä tulee.

Mitä siis olen hankkinut. Kerrankin yhdet järkevät kengät, oikein iskunvaimentimelliset sellaiset. Mustat peruskengät, nahkaa ja hyvässä tarjouksessa. Maksoin näistä vain kympin.


Niitä vähemmän järkeviäkin kenkiä tuli sitten ostettua, mustat pitsiset Tamarikset lähtevät kyllä uudelleen kiertoon, sillä ne ovat trend-mallistoa, jonka lesti ei sovi jaloilleni (olisi ehkä kannattanut kysyä ennen kuin osti huuto.netissä). Rakastaisin näiden tyylikästä korkoa sekä kuosia, joka ei livenä näytä noin hyökkäävältä. Näin itseni jo sieluni silmillä harmaanbeigessä kotelomekossa, näiden ja niihin sopivan laukun kanssa, mutta siitä on turha haaveilla, kun kengät tappavat jalkani ensimmäisellä askeleella. Beiget peep toe korkkarit sen sijaan istuvat paremmin ja saavat jäädä.



Kolme huiviakin ostin, lilan pashminan, mustan koristeellisen pitkän huivin ja kirjavan vihreä-sini-beige-sävyisen pashmina-tyylisen huivin. Kengät ja huivit maksoivat yhteensä 12,50€. Lila huivi tulee korvaamaan laatikoissa pyörineen samansävyisen villaisen huivin, jota kuvittelin joskus käyttäväni sävyyn sopivien kenkien ja laukun kanssa hartiahuivina. Minä ja villa olemme vain toimimaton yhdistelmä ja lisäksi huivi näytti aivan liian raskaalta tarkoitukseensa. Pistetään siis se kiertoon ja otetaan uusi käyttöön.

 
Tässä siis se kiertoon lähtevä versio muistuttamassa itseäni siitä, että olisi syytä tehdä jotain sen eteenpäin saattamiseksi.

Samalta myyjältä ostin myös tusinan Kehrä-sarjan kahvilautasia ja niistä maksoin yhteensä 4€. Myyjä ei tainnut tietää, mitä myi, sillä yleensähän noista pyydetään vitosta kappaleelta. Nyt vain kipuilen sitä, pitäisinkö nuo kaikki vai myisinkö sittenkin sen ylimääräisen puolen tusinaa. Olisin tarvinnut vain kuusi lautasta, mutta nämä olivat myynnissä 12 kappaleen paketissa.

Lautasten takana näkyy myös uudet Tolun tiskiaineet, joita pääsin testaamaan. Niistä onkin ollut juttua jo aiemmin, täällä.

Näiden lisäksi olen hankkinut pari kirjaa, ja yhden DVD:n, joista juttua myöhemmin. Nämä nyt esitellyt hankinnat ja nuo aikaisemmin esittelemäni joulukoristeet kustansivat yhteensä hiukan vajaat 50 euroa.

Ei kommentteja: