tiistai 7. lokakuuta 2014

Wild Lapland Adventure Game

Tarjoukset ovat vastustamattomia, varsinkin jos ne kohdistuvat lautapeleihin. Tällä kertaa en voinut vastustaa kiusausta HalpaHallin shokkipäivillä, jossa myytiin Lappi-aiheista seikkailupeliä 5€:n hintaan.



Peli on hyvä sekoitus Afrikan tähteä, Monopolia ja Trivial pursuitia siis liikutaan nopilla, mutta tietää tai arvatakin pitäisi jotain ja koota tietty määrä visiittejä määrätyissä paikoissa, toisaalta vuokraa voi periä niin lentokoneista kuin laivoistakin, jos sellaisen sattuu omistamaan. Laatikko oli ihan järkyttävän painava, mikä selittyi sillä, että peli oli kahdeksan kielinen; kysymykset ja muut kortit olivat paitsi suomeksi, ruotsiksi, norjaksi ja englanniksi myös saksaksi, ranskaksi, venäjäksi ja japaniksi. Siis samoja kortteja oli tupla kappaleet, toiset neljällä ensin mainitulla kielellä, toiset lopuilla neljällä. Näiden lisäksi pelissä oli sääntövihkonen, joka sisälsi sääntöjen lisäksi melkoisen Lappi-tietopaketin, jossa oli tekstiä niin Joulupukista, Korvatunturista, kullan huuhdonnasta, Petronellasta kuin Nätti-Jussistakin.


Pelissä on ihan selkeästi panostettu ulkonäköön, sillä grafiikka ja yksityiskohdat ovat upeat -peli-idea sinällään ei tarjoa mitään uutta. Peliä ei ole vielä käytännössä testattu, joten pelin kestosta en osaa sanoa.

Ei kommentteja: