lauantai 15. marraskuuta 2014

Sekosin

En oikein itsekään ymmärrä, miten tässä kävi näin, mutta löysin itseni Pirkkalan Verkkokauppa.comin kivijalkaliikkeestä. Se nyt vain sattui olemaan siinä juuri sopivalla paikalla oikeaan aikaan.

En myöskään ymmärrä, miten oikeastaan johkaannuin Sodastream-hyllylle, mutta sieltä jotenkin löysin itseni.

Lopun varmaan arvaa jokainen...


Ostin siis neljä isoa pulloa ja yhden12 packin pikkupulloja, sen jalkapallo-teemaisen (joka yllätyksekseni oli jäänyt esittelemättä täällä, meillä on näitä siis kaksi).

Sekosin, koska sisäinen Sulo Viléninin ei ymmärtänyt hintoja. Tuo bitter grape maksoi euron,  Pink grapefruit n. 4€, energy mango samoin, cherry kustansi 5€ ja tuo football party pack 4€. Kaikkineen siis 17,70€.  Syynä olivat varmaan lähestyvät parasta ennen päiväykset, joihin lyhimmillään oli pari kuukautta aikaa, en toisaalta usko sokerin ja esanssien menevät miksikään, vaikka parasta ennen päiväys menisikin ja toisaalta uskon noiden pullojen vajenevan kohtuullisen nopeassa tahdissa, sen verran paljon on visiteerauksia lähitulevaisuuteen sovittuna. Lisää uusia makuja siis testattavaksi, tuossa football-packissa on nyt sitten niitä vierastamiamme sugar free-versioita toinen puoli eli tulee nekin kokeiltua.

Cherry tuli heti testattua ja sai ison peukun Herra Kirjoitukselta ja pienen minulta, Bitter Grape toimii myös ihan hyvin ilman alkoholia ja sai reilun keskikokoisen peukun molemmilta.

Ei kommentteja: