keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Sodastream hollantilainen valikoima

Sodastreamit eivät ole Hollannissa niin yleisiä kuin Suomessa. Näin ainakin siitä päätellen, että niitä ei ollut myynnissä kuin yhdessä liikkeessä Haarlemissa. Syynä saattaa tietenkin olla myös se, että Sodastreamilla on Alankomaissa verkkokauppa, josta saa tilata kaikkia heidän tuotteitaan varsin edullisesti.

Kävimme kuitenkin siellä Haarlemin ainoassa liikkeessä, jossa noita Sodastream tuotteita oli myynnissä. Kuten olimme netistä etukäteen varmistaneet, myynnissä oli osittain eri valikoima makuaineita kuin Suomessa.

Joten tietenkin ostimme sitten kaikki ne maut, joita Suomesta ei saa. Tuolla kaupassa niitä olivat herukka (cassis), veriappelsiini, mansikka-kiivi ja sokeriton päärynä-kiivi. Viimeksi mainittua saa Suomestakin, mutta vain Sodastreamin "kuppivalikoimasta".


Myyjät vähän pyörittelivät päätään, kun kerroimme niiden matkutavan Suomeen, siksi ettei näitä makuja Suomesta saa. No, myöskin hinnat olivat hiukan eri luokkaa kuin Suomessa. Perusmaut maksoivat 5€ pullo ja uutuusmaku kiivi-päärynä 6,50€. Se on aika paljon vähemmän kuin täkäläisten kauppojen 10,90€.


Ei kommentteja: