torstai 6. marraskuuta 2014

Viikon teema

Viikon teema kiteytyy näihin kahteen kuvaan:


Ostin uuden kauppakeskuksemme ajavajaisista matkustamokokoisen perässävedettävän matkalaukun, jota kutsuin lyhennettynä kabiinitrolliksi ja sain aikaan oudoksuvia katseita. Matkalaukku oli sellainen pikaostos, jota ei juuri harkittu. Tarpeeseen se kuitenkin tuli, koska tuollaista meillä ei ole ollut ja aikaisemmat reissut on tehty lainalaukuilla. Ajattelin laukkua ostaessani, että sille on varmasti käyttöä paitsi jo tiedossa olevilla reissuilla, myös mahdollisilla koulutusmatkoilla tai muilla reissuilla se kun sopii käyttöön paitsi minulle myös Herra Kirjoitukselle.

Hintaa tälle hankinnalle kertyi mittavat 15€, laukku kun oli todella hyvässä tarjouksessa. Laukulla on useamman vuoden takuu eli varmasti se kestää hintansa verran, vaikka sen joskus laittaisi ruumaankin.

Laukulle on tosiaan tiedossa käyttöä ja ainakin parin reissun verran. Kyllä, tällä viikolla on varattu ensi kevääksi mukava kuukauden mittainen pyrähdys etelän lämpöön.

Ja sen lisäksi keskiviikkon ja torstain välisenä yönä suuntaamme auton nokan kohti Helsinkiä ja sieltä pidennetyn viikonlopun viettoon Hollantiin. Ensiksi lennämme Helsingistä Kööpenhaminaan ja sieltä sitten Schipholiin Amsterdamiin. Amsterdamista jatkamme siihen "naapurilähiöön" tai tarkemmin naapurikaupunkiin Haarlemiin. Haarlem toimii oleskelumme varsinaisena keskuspaikkana, mutta Amsterdamissakin toki käydään. Sinne on jo varattuna sekä liput kanavaristeilylle että Anne Frankin museoon- pari kirkkoakin pitäisi nähdä ja kaupoillakin poiketa.

Amsterdamiin Herra Kirjoituksen ja minun lisäksi lähtevät serkkuni miehineen. Syy meidän kaikkien sinne lähtemiseen on heidän tyttärensä ja meidän "lainalapsemme", joka on tuolla Haarlemissa vaihdossa elokuusta tammikuun loppuun. 

Palaamme sunnuntaina Tukholman kautta ja kotona olemme toivottavasti puolen yön maissa.

Käytännössä siis siinä vaiheessa, kun tämä postaus tupsahtaa eetteriin, me olemme jo Hollannissa.

Ei kommentteja: