perjantai 26. joulukuuta 2014

Ei onneksi niin suuri juttu

Onneksi se kellarikomeron ja pyörävaraston tyhjennys osaltamme ei ollut niin suuri juttu kuin pelkäsin. Pyörävarasto ei ollutkaan se, jossa normaalisti säilytämme pyöriämme, joten siihen ei tarvinnut puuttua lainkaan. Kellarikomerosta kannoimme muutaman mehupullon ja viinipullon autotalliin odottamaan käyttöä ja siinä se sitten olikin. Onneksi olen jo koko syksyn pikkuhiljaa tyhjentänyt sitä valmiiksi, niin ei ollut miljoonaa hillopurkkia odottamassa.

Autotallinkin olisimme jo saaneet takaisin käyttöömme, mutta pelataan nyt varman päälle ja varmistetaan, etteivät ole unohtaneet tehdä siellä mitään sellaista, mitä pitäisi tehdä ja laitetaan siellä paikat kuntoon vasta vuoden vaihteen jälkeen. Toisaalta on se myös ehkä aavistuksen fiksumpaa rymistellä tavallisena viikonloppuna kuin joulupäivänä, vaikka ei siinä yläpuolella juuri taida asukkaita ollakaan.

Poistettavien lista täydentyi mm. yhdellä pyörällä ja auton muovimattosarjalla.

Samalla pohdin sitä, missä kohtaa voin laittaa kylppärin peilin kaupan. Se ei missään tapauksessa tule meille enää käyttöön, mutta jos joku haluaakin sen heti, pärjäämmekö kolme kuukautta ilman peiliä. Herra Kirjoituksen mielestä pärjäämme, joten kunhan naamakirjan kirppikset aukeavat joulutauolta, niin lisätään kaupattaviin myös peili.

Ei kommentteja: