maanantai 26. tammikuuta 2015

Huuto.netistä hankittua

Sain vihdoin ja viimein purettua kokonaan sen huuto.netistä hankkimani jättipaketin. Pakko myöntää, että olen moneen kertaan ehtinyt Sulo Viléniyttäni katua, vaikka osa hankinnoista olikin verrattain järkeviä.

Uudenveroinen Finlaysonin kylpypyyhe 10c hintaan nyt vain on minusta edullinen, joten en voinut jättää sitä ostamatta. Samoin hyvässä kunnossa olevaa pussilakanaa 30c hintaan, vaikka ei ehkä välttämätöntä tarvetta olisikaan ollut.

Alushousuja ostin itselleni kuusi paria, jotka kyllä kieltämättä tulivat tarpeeseen, sen verran on kato tuolla alusvaatelaatikossa tämän vuoden puolella käynyt. Hintaa noille kertyi yhteensä n. 7€.


Kaksi käsilaukkua olivat täysin tarpeettomia ja näistä toisen tuomitsinkin jo poistoon, ei minulla sittenkään ole käyttöä tuolle punaiselle pikkulaukulle.

Kenkiä kertyi 6 paria, joista yhdet lähtivät kiertoon samantien. Noista kengistä ei tässä olekaan kuvaa, mutta kahdet järkevät kävelykengät ja kahdet vintage ikäiset suomalaliset matalat korkkarit jäivät minulle.

Toppeja ja t-paitoja minulle jäi tuosta paketista 7 kappaletta, omenan vihreä, musta ja turkoosi tekninen paita, kaksi punaista toppia ja yksi tummanruskea sekä yksi musta pitkä toppi. Noiden lisäksi vielä yksi korsettitoppi ja yksi tuunausmateriaaliksi tarkoitettu toppi.  Pitkähihaisia puseroita 3, joista yksi luonnonvalkoinen kimaltava villatakki, yksi ruudullinen paitapusero ja yksi musta trikoopusero. Mokkatakinkin hankin, mutta en osaa sanoa, tuleeko sille koskaan käyttöä. Musta samettitakki on tarkoitettu materiaaliksi erääseen suunnittelemaani tuunaukseen.

Noiden lisälsi kuvista löytyy vielä parit bikinit, jotka nekin ovat menossa tuunaukseen, sekä korsettitoppi ja uimahame. Yksi pinkki pashminakin päätyi minulle, vaikkei se yleisesti ottaen minun tyypillisiä värejäni olekaan.


Herra Kirjoitus sai tosiaan sekä Adidaksen shortsit että tuollaiset khakinväriset shortsit.

Yritin laskea kuvista, montako tuotetta meille oikein jäi ja päädyin lukemaan (5 kengät, 6 paria alushousuja, 2 laukkua, 4 osaa uimavarusteita, lakana ja pyyheliina, 2 takkia, 2 shortsit, 1 hiuvi, 3 pitkähihaista, 9 lyhyt hihaista paitaa) 36 eli kyllä siinä on kaapintäytettä pitkäksi aikaa.

Ei kommentteja: