torstai 15. tammikuuta 2015

Tammikuun nuukailuvinkki: superkestävä ilmanraikastin


Tällä kertaa ei valitettavasti ole tarjolla mitään superekologista nuukailuvinkkiä, vaan ihan teollista"kamaa". Ostin tämän Marine-tuoksuisen spray ilmanraikastimen Lidlistä, koska halvalla sai (perinteinen Sulo Vilén ajattelu kunniaan) ja koska meille tarvittiin vessaan ilmanraikastin. En erityisesti ihastunut tuohon pulloon, koska arvostan ilmanraikastimissa pientä ja sievää, mutta tämä oli todella edullinen ja hyväntuoksuinen. Jos oikein muistan, hintaa taisi olla n. 1,50€.



Viime kesäkuussa totesin pullossa olevan "hinun" jäljellä pohjalla, joten rohkeasti nappasin ilmanraikastimen poistetun kosmetiikan kanssa yhteiseen kuvaan - olin ihan varma, että nyt siitä päästiin. Raikastimen ongelma on pullon soveltumattomuus yhteen lavuaarimme kanssa - reunus on juuri sen verran kapea, ettei pullo pysy siinä kunnolla pystyssä ja tämän vuoksi se on tehnyt useamman kuin yhden ilmalennon lavuaarin reunalta lattialle.

Kesäkuun lopussa pullossa oli tosiaan jäljellä aavistus, jonka aavistelin loppuvan viikossa. Toisin kuitenkin kävi. Siitä huolimatta, että pullon sisältöä on hunsattu eli suihkuteltu runsaammin kuin on tarpeen, se ei vain ole ottanut loppuakseen. En valitettavasti kykene sanomaan, miten kauan pullo on ollut meillä käytössä, mutta tuntuma siitä, että kauan, ei liene väärä, kun kerran tuon pienen hiukkasenkin käyttämiseen meni puolen vuotta, vaikka uskollisesti suihkautin pullosta jokaisella vessakäynnillä - oli tarpeen tai ei.

Tammikuun nuukailuvinkkinä suosittelen siis ilmanraikastusspayn hankkimista Lidlistä - se on ainakin riittoisuudeltaan huippuluokkaa.

Ei kommentteja: