lauantai 7. maaliskuuta 2015

Eteenpäin ja taaksepäin

Blogissa on ollut kovasti hiljaista viime aikoina, mikä käytännössä tarkoittaa sitä, että muussa elämässä on sitten ollut sitäkin vilkkaampaa. En ole juuri konetta ehtinyt viimeisten parin viikon aikana avata, ihan pakolliset jutut on tullut hoidettua, mutta kaikki muu on sitten jäänyt odottamaan aikaa parempaa.

Olen tällä hetkellä siinä vaiheessa että kakkos tai oikeastaan kolmostyöni pyörii vilkkaimmillaan eli muutamat viime päivät ja pari tulevaakin päivää olen käytännössä yötä päivää töissä. Kunhan jaksan ensi viikon keskiviikkoon asti painaa, niin sen jälkeen helpottaa ja voi miettiä ehkä jotain muutakin kuin työn tekoa.

Olen koonnut menneistä parista viikosta itselleni sotkuisia muistiinpanoja, joista on tarkoitus purkaa kirjoituksia jo menneeseen aikaan samalla kun päivitän nykyisiä tapahtumia tulevaan. Myös itsekuripäiväkirjat päivittyvät kohdilleen, vaikka tästä huhtikuun loppuun saattaa käydä niin, että varsinaiset kopiot kirjan sivuista jäävät tulematta ja tilalla on vain tekstiä. Tämä siitä syystä, että skannerimme on laatikossa muovien alla enkä jaksa tai ehdi roikkua työpaikalla vapaa-ajalla skannaamassa noita sivuja. Niin ja jos rehellisiä ollaan, niin ei niiden anti kovin kummoinen taida olla - ruksit on ovat viime aikoina kertyneet varsin pitkälle samoihin paikkoihin.

Blogi päivittyy siis hetken aikaa sekä eteen että taaksepäin, jotta saan koottua kaikki muistot ja muistelmani tästä mielenkiintoisesta ajasta talteen.

Ei kommentteja: