keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Hämmentäviä huomioita osa 2

Lisää mieltäylentäviä yksityiskohtia bongattu... Minulla on tällä hetkellä käytössä kahdet farkut, joista toiset ostettu Brasiliasta seitsemän vuotta sitten, toinen viime vuotinen seitsemän euron kirppislankeemukseni. Kyllä, omistan useammatkin housut kuin nuo kahdet, mutta kun osa niistä muista ei mahdu päälle ja toisekseen juuri tällä hetkellä muu vaatevarastoni on kohtuullisen saavuttamattomissa.

Nuo ensin mainitut on jo kertaalleen paikattu, lyhensin äidin farkut ja perin palkan farkun lahkeina eli käytin hänen housujensa ylijäämäpalat omieni paikkaamiseen. Nuukaa vai vain trendikkään superekologista uudelleen käyttöä?

Nyt sitten ilmestyi repeämä noihin toisiin housuihin, voi *****le sentään. Uusia en aio ihan periaatteen vuoksi ostaa, vaan vanhoilla on pärjättävä. Asiasta tekee haasteellisen se, että unohdin työhousuni maalle siellä viimeksi pyykätessäni ja nuo rikkinäiset, mustat farkut ovat käytännössä ainoat, joita voin käyttää töissä. Ehkä koetan vaan kitkutella niillä vielä loppuviikon ja paikaan sitten maalle mennessäni. Toivottavasti eivät repeä yhtään tuon enempää tai sitten alkaa olla liikaa reittä näkyvissä.

Sen verran on sitten puolestaan valoa tunnelin päässä, että reissussa rikkuneet bikinini ovat saamassa uuden elämän. Pistin tyylikkäästi naamakirjan kierrätysmateriaali- ja ilmaispalstoille kyselyä, että josko joltain löytyisi ylimääräisenä vanha bikinien lukko, jotta saisin oman rikkimenneeni vaihdettua siihen. Minun onnekseni löytyi ja pääsen kohta ompeluhommiin. Pitäisiköhän seuraavaksi alkaa kysellä mustaa joustavaa farkkukangasta seuraavaksi?

Ei kommentteja: