maanantai 10. elokuuta 2015

BUZZAUS: Compeed - rakotonta kesää

Pääsin mukaan Buzzadorin kampanjaan, jossa testattiin Compeed-rakkolaastareita. Niitä on useampaa eri tyyppiä, joita saa sekä yhtä kokoa paketissa että "sekapakkina". Tämä COMPEED® Mix-pack -rakkolaastaripakkaus on täydellinen ratkaisu rakoille, sillä yhdessä paketissa on kolmea eri kokoa rakkolaastareita.Pakkauksessa on 2 Medium-kokoista kantapäälaastaria, 2 pientä rakkolaastaria ja 1 varpaiden ympärille hyvin sopiva laastari.

Tuotetta mainostetaan lauseella "Kätevä pakkaus pitää aina mukana!". Se kyllä pitää todellakin paikkansa, sillä tämän kesän aikana olen useampaan kertaan saanut toimia pelastavana enkelinä ja kaivaa laukustani Compeed-pakettia, esimerkiksi silloin kun uudet, mutta ah niin kauniit ja juuri tähän asuun ainoina parhaiten sopivat korkkarit hiersivät rakon kaverini kantapäähän (kerrankin minä olin viisas ja ymmärsin laittaa vanhat ja hyväksihavaitut kengät jalkaan) tai kun kolmentoista tunnin työpäivän turvottavat koipeni hankautuivat verille kotiin kävellessäni. Onneksi on Compeed! Laastari paikalle ja matka on taas päässyt jatkumaan, kipu häipyy kuin itsestään ja pian ei tosiaan edes muista mitään vaivaa olleenkaan.

Olen aikaisemminkin käyttänyt Compeed-laastareita, mutta jotenkin ne vain olivat päässeet unohtumaan. Tästä eteenpäin pidän kyllä taas huolen siitä, että yksi paketti laastareita kulkee aina matkassa mukana - elämä vaan on silloin paljon helpompaa.

Ei kommentteja: