sunnuntai 30. elokuuta 2015

Itsekuripäiväkirja viikko 35

Taas on viikko kadonnut humpsista vaan, tuntuu että siitä ei ole kuin pari päivää kun se alkoi ja nyt se on jo elettynä.

Tämänkään viikon itsekuripäiväkirja ei tarjoile mitään uutta ja ihmeellistä. En pääse leuhkimaan valtavan suurilla työtuntimäärillä, kun en ole ollut kuin yhdessä työssä. Liikuntaa olen sentään sen verran harrastanut, että olen kulkenut työmatkat pyörällä tai kävellen sekä lopettanut hissin käytön ja tallustellut portaita. Tiedän, että nuo ovat pieniä askeleita, mutta niistähän se kaikki alkaa.

Tuhlailua en ole harrastanut, vaan päin vastoin tavaraa on poistunut tasaiseen tahtiin.

Roskaruokaa on syöty vain kerran, mutta karkkeja ja muita herkkuja sitten vähän liiankin kanssa. Peli-ilta peruuntui ja jotenkin vain ne namit siellä kaapissa huutelivat ihan liikaa. Emme voineet vastustaa kiusausta, vaan lankesimme kuten kunnon avioparin kuuluukin - yhdessä - mussuttamaan samalla kun katsoimme Num3roiden uusintaa ties miten monetta kertaa.

Varsin tavallista ja tylsää siis tämän viikon itsekuripäiväkirjassa. Onneksi sentään suunta on oikea eli vähemmän tuhlailua ja roskaruokaa, lisää säästöjä ja liikuntaa.Ei kommentteja: