lauantai 29. elokuuta 2015

Taas meni ohi...

Mä olen kyllä niin legendaarinen tässä, joka kerta vannon ja vakuutan itselleni, että tällä kertaa otan tosissaan selvää siitä, milloin se on ja missä on tapahtumia ja sitten taas kuulen jossain kaupassa sivukorvalla radiojutusta tai huomaan facebookista tai lehdestä että se oli taas eilen.

Kyllä, tänään on taas siivouspäivä, jonka olen totaasesti unohtanut, vaikka mun jälleen kerran piti olla valmiina kassieni ja pussieni kanssa tarjoilemassa tavaraa ihmisille. No, en sitten ole, tälläkään kertaa.

Ravintolapäivien kanssa on ihan sama juttu, tiedostan kyllä että ne ovat olemassa ja mahdollisesti tulossa, mutta siitä huolimatta jotenkin aina onnistun olemaan maalla, töissä tai jossain muussa kiinni niin, ettei osallistuminen syöjänä onnistukaan.

Pitäisikö jo tässä kohtaa vuotta kirjoittaa vuoden 2016 uudenvuoden lupauksiin, että osallistun vuoden aikana sekä siivouspäivään että ravintolapäivään edes kerran. Pitänee värvätä Herra Kirjoitus muistuttamaan asiasta, jos sitten onnistuisi paremmin, kun puolison kännykkä aloittaa piippaamisen viikkoa ennen.

Ei kommentteja: