torstai 17. syyskuuta 2015

Aavekaljaasi

Hyvin pitkään olen himoinnut Kummituslinna-lautapeliä ja haksahdin sitten sen lähimpään korvikkeeseen eli Aavekaljaasi-lautapeliin.

Pelin puitteet ovat melkoisen komeannäköiset, pikkuisen vaan harmittaa, kun tuosta puuttui ruoriosa. Myyjän ilmoituksen mukaan pelistä ei pitänyt puuttua mitään, mutta niin vain tuo sitten oli poissa. Harmillisesti se vaikuttaa paljon laivan ulkonäköön, ja koska peli on harvinainen, niin on tosiaan lottovoittoon verrattavaa tuuria, jos korvaavan osan satun jostain löytämään. Eli tuskin.




Olen siis tunnustanut lankeemukseni Herra Kirjoitukselle, joka toimi laivan kokoojana ja osien laskijana paketin saavuttua. Pelaamiseen tarvitaan kuitenkin neljä eli testataan sitten ehkä lauantaina.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moikka, meillä pelataan myös paljon lautapelejä. Ostin Aavekaljaasin käytettynä, mutta harmikseni huomasin, että mukana ei ollutkaan ohjeita. Olisitkohan sinä niin ystävällinen ja ihana, että kuvaat tai skannaat ohjeet, jotta mekin pääsemme testaamaan peliä?

rouva Jälkikirjoitus kirjoitti...

Totta kai voin skannata nuo säännöt. Ilmoitathan sähköpostiosoitteesi, mihin voin ne lähettää. Kommentit kulkevat valvonnan kautta, joten sitä kautta ilmoittaminen on "turvallista", osoitteellinen kommentti ei tule julkaisuun.

Unknown kirjoitti...

Hei vaan!
Löysin vanhempien kätköistä samaisen pelin lapsuudestani, ja parin pikkuosan lisäksi myös meiltä puuttuu ohje. Mahtaisiko Sinulta saada tännekin päin ohjeen?

rouva Jälkikirjoitus kirjoitti...

Ohjeet ovat edelleen minulla skannattuina koneella eli voin laittaa tulemaan sähköpostilla. Laita uusi kommentti, jossa on sähköpostiosoitteesi, niin saat paluupostia. Kommenttia ei tietenkään julkaista.

Maria kirjoitti...

VIeläkö sinulta ohjeet lötyy sähköpostista? Kaivelin tämän pelin varaston kätköistä, mutta ohjeet puuttuivatkin.

rouva Jälkikirjoitus kirjoitti...

Edelleen ovat tallessa. Pistähän kommenttia sähköpostiosoitteen kera, niin laitan tulemaan :-)