sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Itsekuripäiväkirja viikko 38

Olen taas ryhdistäytynyt ruokahävikin suhteen, mutta siitäkin huolimatta jouduin pistämään osan paprikoista, keräsalaatin ja kokonaisen kesäkurpitsan roskiin niiden mentyä käyttökelvottomiksi. Lopun edestä otin itseäni niskasta kiinni ja valmistin ruokaa muista jääkaapissa olleista pilaantumisherkistä aineksista. Nyt ei tarvi kuin syödä ja se sentään meikäläiseltä luonnistuu - vähän liiankin hyvin, herkkuja kun on uponnut allekirjoittaneeseen arvaamaton määrä.  On se vaan niin vaikeaa... Mitään ylimääräistä en ole shoppaillut eli siitä sentään plussaa.

Kahvakuulatunnillakin huhkin hyvää oloa itselleni eli siitäkin saan sulan hattuuni.

Sen sijaan kädet eksyvät yhä uudelleen ja uudelleen sinne karkkipussin suuntaan - sen kun saisi jotenkin hillittyä. No juu, voisivat nuo kaupat myös lopettaa  irtokarkkien tarjousmyynnin, se on nuukan ihmisen kuolema, kun niitä myydään puolella hintaa...

Tavaraa on poistunut sekä annettuna että myytynä enemmän kuin on tullut sisään eli positiivista sekin.

Viikon työsaldo on 20 tuntia yli normaalin työviikon eli jotain edistystä sentään silläkin rintamalla.  Vastaavassa suhteessa on sitten ollut vähemmän aikaa netissä roikkumiseen ja shoppaamiseen.



Ei kommentteja: