perjantai 4. syyskuuta 2015

Menneitä muistellen

Nyt kun elämä on asettumassa tasaisen tylsiin uomiinsa, huomasin, että olen kaivannut blogiani ihan hirveästi näinä vähemmän kirjoittamisen kuukausina. Tajusin, että Kaloriinan kamari on kuin vahingossa hiipinyt kouluikään, blogini ehti tuossa varkain täyttää kesällä seitsemän vuotta. Jospa sitten kymmenvuotista taipaletta juhlistettaisiin vähän isommin ja nyt todetaan, että mennyt mikä mennyt.

Nostalgisessa hengessä päätin palata lukemaan alkuaikojen kirjoituksiani ja totesin, että minä olen ilmiselvästi urautunut pahemman kerran. Silloin alkuun kirjoittelin kynsistä, tavarapaljoudesta, laihduttamisen vaikeudesta ja kosmetiikkapoistoista. Nykyäänhän minä kirjoitan kosmetiikkapoistoista, laihduttamisen vaikeudesta, tavarapaljoudesta ja kynsistä - ehkä vähän enemmän nuukailusta, käsitöistä ja tuunauksista. Varsin samassa hengessä siis mennään edelleen.

Huvittavaa oli myös huomata se, että ne ostokset, joita silloin blogin alkuaikoina esittelin, ovat nyt monelta osin tulleet tiensä päähän ja päätymässä poistoihin. Hyvänä esimerkkinä tässä tekstissä mainittu ruskea laukku, jonka juuri siirsin kirppiskasaan. Samoin saman tekstin violetin huivin kamitin kertaakaan sitä käyttämättä eteenpäin tänä kesänä, ei siis ihan nopeimman kaavan mukainen kierto noilla allekirjoittaneen tavaroilla. Varsinkin kun taisin käyttää myös noista hajuvesistä osan tässä ihan hiljakkoin, oliko se nyt keväällä vai talvella... Samoin aivan alkuaikojen käsilaukun ja meikkipussin sisältöä esitellessäni mainittu Stargazerin Lunarscape luomiväri on edelleen käytössä ja ehjänä meikkipussissani. Se on jopa säilynyt aivan hyvänä, mikä saattaa johtua siitä, että sen suhteen olen äärimmäisen tarkka siitä, että käytän vain puhdistettua sivellintä joka kerta kun siihen kosken.

Ehkä kannattaisi jatkossa muistin virkistykseksi selailla hiukan enemmän noita vanhoja blogitekstejä, tiedä minkälaisia aarteita sitä on kaappinsa kätköihin unohtanut. Noista vaatteistakin muuten kaikki taitavat olla edelleen mulla kaapissa. Pitäis varmaan ihan oikeasti tehdä kunnollinen vaatekaappi-inventaario.

Selaillessani kirjoituksiani alusta loppuun päin, olen tehnyt jo ainakin yhden löydön, joka pitää etsiä kaapeista. Minulla siis pitäisi olla Dermosilin säiliöllinen meikkikynän teroitin jossain, koska esittelen sen tässä tekstissä ostetuissa, enkä ainakaan muista heittäneeni sitä pois. Blogi paljasti myös sellaisen asian, että hankintalistalleni laitetut t-paita - liivit pitäisi löytyä ihan omasta kaapistani. Täällä nimittäin kerron ostaneeni niitä kaksin kappalein, enkä mielikuvani mukaan ole pitänyt niitä kertaakaan. Eri asia sitten jos ne ovat auttamattomasti pienet, mutta nyt ainakin on pakko kaivella kaappeja myös noilta osin.

Ei kommentteja: