keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Mihin nainen tarvitsee kampauspöytää?


Otsikon kysymyksen vastaus on sama kuin vastaus kysymykseen, miksi vessassa meikatessa kannattaa pitää wc-istuimen kansi alas laskettuna.

Ja se oikea vastaus on kaikessa lyhykäisyydessään: välttääkseen tämän.

Kyllä, olin eilen lähdössä iltavuoroon, kun meikkasin vessassa. Jotenkin, en edelleenkään käsitä miten, onnistuin ottamaan huonosti kiinni tuon meikkipaletin reunasta tai ehkä vika oli siinä, ettei kannen liukulukitus enää toiminut kunnolla, no joka tapauksessa seuraavassa sekunnissa wc:ssä uisketeli meikkipaletti ja sekä pöntön reunat että lavuaari olivat täynnä punaista putua.

Toimin toki salamana ja kalastin paletin kannen, itse paletin ja siveltimen sieltä pois, jotta ei ainakaan vessa tukkiutuisi (se tästä vielä olisi puuttunut). Jo ennestään kappaleiksi hajonnut poskipuna oli rikkunut atomeiksi ja levinnyt ympäri, samoin vaaleanpunainen luomiväri, loput kolme näyttivät olevan suht ok kunnossa. Ei silti tullut mielleen, että putsasisin paletin ja käyttäisin edelleen, ei todellakaan, pistin roskiin, vaikka vihreän ja harmaan luomivärin kohtalo vähän harmittikin.


Eikä enää tarvitse harmitella kirkkanpunaisen/vadelmanpunaisen poskipunan käyttöä - nyt sitä ei enää ole ja poistettujen tavaroiden määräkin kasvoi taas yhdellä tuosta vaan.

Ei kommentteja: