tiistai 29. syyskuuta 2015

Poistuneet tavarat

Vaikka tätä kuuta on vielä päivä jäljellä, uskon, että en ehdi niin kovin paljon poistoja tuon yhden päivän aikana tehdä, joten pistetään lista poistoista jo julkaisuun.

Yllätin itsenikin laskemalla poistuvien tavaroiden listan läpi. Kaikkiaan 85 poistunutta kohdetta, joiden joukossa liki 20 vaatetta, muutama kalliimpi myyty tavara, pari kymmentä tyhjentynyttä kosmetiikkapurkkia ja paljon kierrätykseen mennyttä tavaraa eli minulle tarpeetonta, mutta jollekin muulle tarpeellista. Se on tietenkin se paras ratkaisu, toisen roska on edelleen toisen aarre.

Syyskuussa ei hirveästi ole saapuneita  tavaroita, jos ei lasketa mukaan lahjoituksena saatuja askartelumateriaaleja eli kahvipusseja, tölkinklipsuja, kynttilöitä ja niiden värjäämiseen tarkoitettuja meikkejä.

Lokakuussa palataan arkeen sitten siinäkin suhteessa, että listataan myös saapuneet tavarat. Tähän asti en ole niitä juuri laskenut, mutta kyllä nekin pitäisi laskea ja vähentää poistumista saapuneiden määrä, jolloin tulisi todellinen vähennys huomioiduksi.

Ei kommentteja: