torstai 15. lokakuuta 2015

Kahden ensimmäisen viikon tavarat

Vaikka koetankin rajoittaa muita hankintoja, olen antanut itselleni luvan ottaa vastaan kierrätysaskartelumateriaaleja nykyisiä ja tulevia projekteja varten. Tämä siis tarkoittaa käytännössä sitä, että huusholliin virtaa tasaiseen tahtiin esimerkiksi tölkinklipsuja, kahvipusseja, kynttilänjämiä, munakennoja ja vanhoja meikkejä. Niitä en laske saapuneiksi tavaroiksi.

Sen sijaan jotain muutakin on taas tullut hankittua tahi saatua. Koska käytän työlaukkunani aina reppua, piti nykyiselle hankkia varakappale. Tämä liittoreppu kustansi 3 euroa.


Työkeikalla HenkkaMaukassa oli myös pakko tehdä ostoksia, joten korvikset ja pipo ovat peräisin niiltä käynneiltä.Kovikset maksoivat yhteeensä 5€ ja pipo tarjouksessa 1 euron, mutta käytännössä ne eivät verottaneet lompakkoani yhtään, sillä maksoin ne lahjakortilla, joka on odottanut käyttöä laatikon pohjalla. Kortille jäikin vielä saldoa seuraavia ostoksia varten. Kosmetiikka on ilmaisnäytteitä...





Herra Kirjoitus kävi hakemassa minulle Lidlistä kuvioleikkurin, josta myös olen haaveillut jo pidemmän aikaa.  Se kustansi 7€ ja siinä on Lidlin tavaroille tyypilliseen tapaan kolmen vuoden takuu.


Lisäksi sain lahjoituksena kolme paria kenkiä (eläköön naamakirjan annetaan- palsta), vaikka en oikeasti olisi tarvinnut muita kuin talvikengät (enkä todellisuudessa niitäkään). Kaksi paria työkenkiä ja talvikengät. Tässä kohtaa voi sitten kysyä, miten monta paria työkenkiä sitä yksi ihminen oikein tarvitseekaan.


Samasta paikasta sain myös kolme laukkua (yksi ruskea tuossa ylemmässä kuvassa, kaksi pientä alemmassa) ja kasan puuvillaisia käsinpainettuja pöytäliinoja. Ruskea laukku on iso, valkoinen ja musta pieniä, kummassakin on pitkä remmi, kuvaushetkellä ne oli tungettu laukkuihin). Varsinaisesti minulla ei ole tarvetta pöytäliinoille, mutta niiden puuvilla oli loistavaa laatua, joten ajattelin tehdä niistä tyynyliinoja. Tulevaisuudessa meillä siis katsellaan vihreitä unia kultaisilla liskoilla tai sinisiä unia valkoisilla lumitähdillä.



Talvikengistä ei ole kuvaa, mutta ne ovat ihan tavalliset mustat nilkkurit.

Ei kommentteja: