tiistai 6. lokakuuta 2015

Kuviolävistin

Kuvioleikkuri eli kuviolävistin on kuulunut niihin asioihin, joita olen himoinnut jo pitkään. Useimmiten nuukuus on estänyt ostamasta sitä, koska yksittäinen pieni kuviolävistin on maksanut monta euroa - jopa ebayssa niistä on pitänyt maksaa liki pari euroa kappaleelta. Puhumattakaan siitä, mitä sellainen vaihtoteräinen vipuversio olisi maksanut.

Nyt sitten luottokauppani Lidl pisti sellaisen tarjoukseen, leikkuri 11 terällä, vipuvarrella ja säilytyskotelolla kustansi noin 7 euroa. Koska en itse ehtinyt käymään Lidlissä rakas Herra Kirjoitukseni kävi hakemassa leikkurin minulle.

Tyypilliseen Lidl-tapaan tuotteella on kolmen vuoden takuu. Laatikko on todella näppäränkokoinen lisäksi siinä on kätevä kahva kuljettamista varten.


Laatikkoon sopivat sekä leikkurinvarret että kaikki 11 kuviolaattaa.


Leikkuuterien vaihto käy muutamassa sekunnissa. Ne kun vain liu'utetaan paikalleen.


 Leikkurin kuvioina oli muiden muassa nuotti, hymynaama, tähti, tassunkuva ja lumihiutale.

 


Testasin tuota sekä paperiin että muoviin (pestyihin kahvikapseleihin) ja hyvin toimi. Toki kuviot olisivat voineet olla isompia ja jos olisin voinut vapaasti valita, olisin jättänyt esimerkiksi hymynaaman valitsematta, mutta kaikenkaikkiaan olen tyytyväinen tähän pakettiin.

Ei kommentteja: