perjantai 16. lokakuuta 2015

Resiinaralli

Olimme tänään viettämässä työpaikan virkistyspäivää. Tänä vuonna kohteeksi oli valittu sellainen mielenkiintoinen elämys kuin resiinaralli. No joo, ihan rallia noilla ei pystynyt ajamaan, mutta kyllä resiinan pumppaaminen kävi kuntoilusta, varsinkin, jos sattui olemaan liikkeellä sellaisella perheversiolla, jossa oli pumppauspaikat kahdelle ja loput istuivat kyydissä. Toki pumppaajaa välillä vaihdettiin, mutta siitä huolimatta tuolla noin 30 kilometrin matkalla pumppausvuoro tuli useamman kerran kohdalle.

Osa porukasta oli liikkeellä tällaisilla yksikköresiinoilla, joilla vauhti oli melkoisen reipasta.


Tässä kuvassa onkin sitten esillä kaikki resiinavaihtoehdot, noista tuo keskimmäinen on samaa sorttia kuin se, jolla itse olin liikkeellä. Samassa kuvassa näkyy myös pääteasemamme, jossa saunoimme ja nautimme päivällistä.

 Tässä vielä perheresiina takaapäin. Siinä oli siis istumapaikkoja kolmelle hengelle ja kaksi pumppauspaikkaa.

Kuvat on lainattu netistä, koska unohdin oman kamerani työpaikalle lähtö hälinässä. Onneksi kameran puuttuminen ei vaikuttanut siihen, että reissussa oli kivaa, saatiin jopa rikottua yksi resiina, mikä hiukan  hidasti matkantekoa. Loppumatka taitettiin sitten viisi yhdellä resiinalla, mutta perille päästiin joka tapauksessa. Onneksemme ilmat olivat upeat (auringonpaistetta ja 13 astetta lämmintä) ja hiljainen (resiinan kirskuntaa lukuunottamatta) metsä tarjosi rentoutusta niin silmille, keuhkoille kuin mielellekin.

Ei kommentteja: