keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Viikonlopun aikaansaannokset

Olin viikonloppuna niin ahkera, että kävin läpi lastenkerhoa varten hakeamani askartelutarvikekuorman. Lisäksi tutkin suurimmalta osaltaan kylppärin kaappien sisällön ja mielikuvani koki vahvistumisen. Shampoota oli uudet hankinnat mukaan laskien liki 4 lirtaa, suihkugeeliäkin kolmisen litraa, dödöpulloja kymmenkunta (eli ne ovat ensimmäiset, mitkä loppuu ja joiden takia joudun kauppaan ensi vuonna. Omani varmaan riittävät, mutta herra Kirjoitukselta saattaa loppua kesken...).

Remontin loputtua kylmästi vain tungin pullot kaappeihin sen paremmin katsomatta, mitä mihinkin. Nyt sentään yritin tehdä selkeästi hiustuotehyllyn, jolle kasasin shampoot, hoitoaineet yms., pesuainehyllyn, johon pistelin suihkugeelit, saippuat jne ja sitten ne sekalaiset, johon pistin kaikki muut tökötit, joita niitäkin riitti ihan kiitettävästi. Järkeistys noiden muiden hyllyjen kohdalla auttoi myös painetta meikkiosastolla, kun sieltä vapautui tilaa ja sain meikit järkevämmin saataville. Ja jo pikavilkaisu todisti, että niitä ei tarvita lisää, vaikka miten mieli tekisi. Puutereita on vähiten ja niidenkin olettaisin riittävän ensi vuoden.

Siivoushommien lisäksi pakkasin huushollista poistuvia tavaroita ja hoidin niitä postiin ja olin yöt töissä. Yötöiden lisäksi ehdin vielä kilisyttämään puikkojakin pikkuisen eli valmistin tuosta viimeisestä vaihdossa saamastani lapusta tiskirätin. Virkattu vihreä keskusta oli olemassa ja nostelin sen reunoilta silmukat ja jatkoin kutomalla. Kulmissa lisäsin kaksi silmukkaa jokaista kulmaa kohden kerroksella, jotta aikaansaannos pysyi suorakaiteena. Huomaa, etten ole pitkiin aikoihin kutonut, kun jouduin vaihtamaan pyöröpuikot kolmeen kertaan ennen kuin löysin sopivan mittaiset ja ne olivat tietty ne ensimmäiset, joita ajattelin ja hylkäsin liian lyhyinä. No, valmista kuitenkin tuli.


Samasta vaihdosta saamani Novitan Kelosta tehdyn pipon ja huivin pistin purkuun ja aloitin appiukolle uusia tossuja. Vanhat ovat vuodelta 2009 ja muutamaan kertaan parsitut (eli niitä on uskollisesti käytetty). Tämän verran ehdin yhdessä yössä töissä tehdä.


Ei kommentteja: