lauantai 7. marraskuuta 2015

Vitamiinitäydennys ja vähän pesuainetta

Sain lokakuussa kasan lahjakortteja, joiden käyttösuunnitelmat minulla oli suunnilleen valmiina. Kaapissamme on valmiina sekä D-vitamiinia että monivitamiineja, mutta hiustenlähtööni halusin vaikuttaa tankkaamalla kroppaani biotiinia. Lisäksi minulle vinkattiin, että niveleni voisivat pitää glukosamiinista (liika paino kuluttaa nivelrustoa, joten sitä olisi syytä vahvistaa).

Niinpä päätin hankkia sekä biotiinia että glukosamiinia Verkkoapteekista. Kerrankin minulla oli todellakin tuuri kohdallaan monessakin suhteessa. Ensinnäkin siinä suhteessa, että Verkkoapteekissa oli ilmainen toimitus, toisekseen siksi, että sain uutiskirjeentilaajana ylimääräisen vitosen alennuksen 50 euroa ylittävästä tilauksesta. Näiden ekstra-alennuksien jälkeen oltiinkin siinä tilanteessa, että minun ei tarvinnut maksaa lahjakorttien lisäksi mitään, vaan sain kaksi purkkia biotiinia ja ison purkin arthrobalansia.

Jotta kermakakussa olisi myös kirsikka, niin saamani biotiinipakkaukset olivat sellaisia, joissa on 50% normaalia enemmän siis kolme pakkausta kahden hinnalla.


Huomaan alkavani varautua ensi vuonna alkavaan "älä osta mitään"- kauteen. Tilasin Dermosililtä "muutaman pullon" shampoota varastoon.



Ehkä olisi järkevintä tehdä taas ostoslista siitä, mitä pitäisi tai saisi ostaa ja pysytellä tiukasti siinä. Kunhan saan kylppärin kaapit siivottua, pitää keskittyä tuohon listaan, jos se helpottaisi ostosmaniaa.


Kaverini täydensi vielä varastojani kahdeksalla minituubilla Apobasea, jotta meikinpoistoonkin riittäisi materiaalia tulevanakin vuonna - eikä niiden takia tarvitse mennä kauppaan.

Ei kommentteja: