maanantai 14. joulukuuta 2015

Kimallusta arkeen

Vaikka marraskuulta ollaan siirrytty jo kohti joulukuun puoltaväliä, on silti kaikki edelleen niin pimeää ja synkkää, ettei siihen tahdo auttaa edes jouluvalot tai kynttilät, joita molempia meillä on tässä viime aikoina poikkeuksellisen paljon poltettu.

Marraskuun pimeyden keskellä päätin hankkia vähän piristystä arkeen ja löysin itseni ebaysta "kiiltoa ja kimalletta" osastolta shoppailemasta. Nyt kun paketit ovat alkaneet tippua postiluukusta, voin vain todeta, että sitä kimallusta tosiaan riittää.

Kyllä minun sisäinen harakkani siis edelleenkin voi hyvin - ja kaiken muun pahan lisäksi olen alkanut tulla niin vanhaksi, etten enää välitä siitä, mitä muut ajattelevat ja miten hölmönä minua pitävät. Jos haluan käyttää kimaltavaa hiuspantaa arkisin, niin minähän käytän, vaikka se miten muiden mielestä olisi vain juhlakapistus. Tuota voisin perustella sillä, että meikäläisen elämässä on niin vähän juhlaa, että jäisivät nuo vallan käyttämättä, jos vain juhliin pitäisi aarteita säätellä.

Sekin on jo tiedossa, etten juuri koskaan osaa ostaa mitään yksin kappalein, vaan aina hankintoja tehdessäni tulen ostaneeksi kaksi tai kolme tai jotain... niin siis nytkin.

Pelkkiä strasseja kolmessa rivissä.


Tähän hopeanväriseen kukka-strassi ihastuin todenteoalla, se on livenä oikeasti paljon nätimpi kuin näissä tai esittelykuvissa.



Olen edelleen vakaasti sitä mieltä, että helmi- ja starssipantoja ei vain voi olla naisella liikaa. Ei voi... varsinkin, jos ne ovat kaikki vähän erilaisia.


 

Nämä aalto-pannat ovat toinen kullanvärinen ja toinen hopeanvärinen ja sinällään ihan arkikäyttöön sopivia, hyvinkin yksinkertaisia verrattuna noihin ylempiin, jotka ovat selkeästi juhlavampia.


Ei - en aio laskea, miten monta hiuspantaa omistan, niitä on monta! Ja lisää on tulossa, jahka posti taas kulkee.

Ei kommentteja: