keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Kosmetiikkapoistot 10-12/15

Vuoden viimeisen neljänneksen kosmetiikkapoistot

Lemppari kynsilakkani Nearly Naturalin Splash oli mennyt niin paksuksi tatinaksi, että annoin sen suosiolla isälle merkkiaineeksi. Hän kun tekee kynsilakalla kestäviä kohdistusmerkkejä esimerkiksi moottorisahan terään sitä viilatessaan. Poistoon päätyivät myös kaksi  Yves Rocherin minihuulipunaa, vasemman puoleinen lemsävyni Petale ja oikea Brun Desert. Molemmat katkesivat, enkä jaksanut alkaa värkkäämään sutien kanssa, vaan siirsin ne käytettäväksi sytykeruusumateriaalina.


Monen monta vuotta uskollisesti palvellut 750ml kokoinen hiuslakkani tyhjeni. Keittiösaippuaakin on taas tullut käytettyä yksi pullo. Löysin vihdoin hiusvärin, johon todella rakastuin: Syossin London redin - riittävän punaista, mutta ei kuitenkaan liikaa. Loppuunkäytetty minihuulipuna oli ilmesesti Avonin, värinä punertavan kupari.



Minihuulipunia on tyhjentynyt useampia beige sahara on hyvin vaalea ja grenadine taas täydellisen punainen (joten ei liene yllätys, että tätä sävyä ei saa enää), myös kuparin rusehtava Oriflamen täyttörajausväri loppui. Saman firman vehnänalkioita ja appelsiininkukkaa sisältävän tyhjentyneen jalkavoidetuubin voin onneksi korvata toisella samanlaisella, sillä voide on tehokasta, miedontuoksuista ja hyvin imeytyvää.  Kumpikin meistä on saanut tyhjennettyä taas yhden dödön (kumpikin omaa lempparimerkkiään, minun Palmoliveä ja Herra Kirjoituksen Dermosilia), hammastahnaakin on käytetty iso tuubillinen ja maalta loppui yksi keittiösaippua pullo, jonka toin täytettäväksi.

Jälleen pari tyhjentynyttä dödöä, minun Palmoliveni tyhjeni osin Herra Kirjoituksen avustuksella kun hän ensin oli saanut oman Challengerinsa sudittua loppuun. Apobasen 10g minituubit toimivat meikinpoistoaineina, kirkkaanpunainen huultenrajausväri loppui ja otin käyttöön toisen liki samansävyisen. Loppunut ripsiväri on Lumenen ja senkin sain korvattua aivan samanlaisella suoraan omasta kaapistani. Minihuulipunat ovat molemmat vanhaa Yves Rocheria toinen Rose Canyon, toisesta sävyn nimi on kulunut pois. Loppunut Labellon sininen huulirasva on vain yksi useammasta käytössä olevasta huulirasvasta - minulla on ilmiselvästi addiktio niihin.


Yhteensä 25 tuotetta. Kaikkiaan vuoden aikana meiltä on siis kulunut loppuun 129 tuotetta tai näytettä.

Ei kommentteja: