keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Ideoita vuodelle 2016

Netin ihmeellinen maailma tarjoaa mitä mielenkiintoisempia ideoita. Osa toki sellaisia, ettei niiden toteutukseen kannata ryhtyä, mutta osa hyvinkin mielenkiintoisia. Tässä pari esimerkkiä noista mielenkiintoisista.

Kassi, joka on tehty pullojen kaularenkaista. Se tosin on koottu nippusiteillä, ja mietinkin, olisiko mitään muuta mahdollisuutta koota kyseistä laukkua.

Huiveja on kertynyt jemmaan melkoisesti, yksi tapa niiden säilyttämiseen voisi olla tämä seuraava.



 Robottipukuunkin olisi vielä materiaalia jäljellä, joten tallennetaan tämäkin ideakuvaksi.

3 kommenttia:

Ievuskainen kirjoitti...

Tuo huiviverho näyttää hienolta! Mietin vaan, että mitä sitten tapahtuu, jos haluaakin jonkin huivin kaulaansa ja vetäisee sen tuolta tangolta pois; luiskahtaako koko systeemi siinä mukana alas?

Kyselee nimimerkki "satayksi huivia laatikossa"

rouva Jälkikirjoitus kirjoitti...

Mä kuvittelin, että noi olis nipsuilla tai renkailla kiinni tuolla "yläkapan" alla eli sit pitäis vaan nousta jakkaralle, avata nipsu ja napata huivi mukaan. Tuo olisi kohtuullisen hyvä tapa säilyttää ne yhdenksänkymmentäyhdeksän vähemmän käytettyä huivia, kun aina näkis vaihtoehdot penkomatta laatikkoa. :-D

rouva Jälkikirjoitus kirjoitti...

Otan askeleen taaksepäin. Tuossa kuvassa ainakin nuo keskimmäiset on solmittu verhotankoon, mutta itse ajattelin toteutukseksi nimenomaan tuota rengas/nipsuhässäkkää, kun haluaisin myös käyttää huiveja en vain pitää niitä ikkunassa. Tällä romumäärällä kaikki säilitystilat on otettava käyttöön :-)