lauantai 30. tammikuuta 2016

Tammikuun paketit

Postipoika on saanut olla kovasti ahkerana viime aikoina kantaessaan niitä viime vuoden lopulla tekemiäni hankintoja.

Sain lahjaksi rullallisen tapettia, hauskaa tiikeriraidallista. Ajattelin askarrella siitä jotain tai päällystää lahjalaatikoita tai pahimmassa tapauksessa lahjoittaa eteenpäin, kun totean, etten keksikään mitään sopivaa tehtävää. Keltainen juttu on kynsileimalaattojen säilytyskotelo.


Ebaysta saapui kasa erilaisia hiustarvikkeita, pari pantaa  (Union Jack, vihreä tavallinen ja tuollainen 20-luvun sulka) ja muutama nuttura/ponnaritarvike, joista ei juuri näillä hiuspituuksilla ole hyötyä. Tuo kieputin on kuitenkin kätevä, jos taas erehdyn kasvattamaan pitkät hiukset. ( No, joo ollakseni rehellinen, noita hiustarvikepaketteja tilasin kaksi ja kauppasin ne eteenpäin, samoin noita 20-luvun pantoja tuli kaksi, joista niistäkin toisen kauppaan eteenpäin).


Kertokoon kuvat tästä eteenpäin puolestaan. Hiuspantoja, kynsikoristeita, timanttitarroja...





Korvakoruja, cameekoruja, lisää pantoja, lisää kynsikoristeita...


Ikean lamput olivat kolmen euron naamakirjakirppisostos, jonka lupasin itselleni synttärilahjaksi. Nämä taitavat olla meillä vain käymässä, sillä ne ovat väärän väriset suhteessa makuuhuoneen päiväpeitteeseen ja verhoihin.


Äitini auttoi minua kiertämään hankintakieltoa sen suhteen, että hän sponsoroi kahvin, jolla vaihdoin nämä langat. En toki itse saa ostaa mitään, mutta toistaiseksi en ole kieltäytynyt ottamasta vastaan lahjoja ja lahjuksia. Kahvipaketilla sain nelisensataa grammaa vajaita keriä Nallea ja Seitsemää veljestä. Kyllä noista ainakin parit, kolmet sukat kutoo.


Lisäksi sain lahjoituksena kasan  tai kaksikin ovainnauhoja ja vetoketjuja niitä karkkipaperipussukoita varten. Kyllä noilla muutaman pussukan ja vähän muutakin ompelee.


 Lisäksi sain omaksikin ällistyksekseni lahjaksi aivan ihanan pipon, kun annoin askartelutarvikkeita. Luonnonvalkoinen ja kimalteilla ja tosi kaunista työtä.



Kynttilöitä en kuvannut, vaikka niitäkin sain pari kassillista.

Ei kommentteja: