tiistai 9. helmikuuta 2016

HOPOTUS: Myllyn Paras Pannukakkujauho

Pääsin jälleen kerran Hopottajien kautta testaamaan uutta tuotetta. Tällä kertaa kysessä on Myllyn Paras Pannukakkujauho.



Itse tuotteeseen en ole vielä ehtinyt tutustua, koska paketti tupsahti postista vasta perjantaina ja tuote on sellainen, että se pitää itse hakea kaupasta. Tänään siis menen kauppaan hakemaan "testimateriaalia".

Myllyn Paras Pannukakkujauho on valmis jauhosekoitus, johon lisätään vain maitoa tai vaikkapa kookosmaitoa. Taikinaan voi halutessaan lisätä myös hieman rasvaa. Yhdestä 300 g:n pussista saa uunipannullisen pannaria. Valmiista jauhoseoksesta pitäisi saada aikaan helposti niin makea kuin suolainenkin pannariherkku.

Valmistajan antamien tietojen mukaan tuote on laktoositon, mutta saattaa sisältää pieniä määriä soijaa, cashew-, hassel-, pekaanipähkinöitä ja manteleita.

Nyt vaan sitten pitäisi päättää, tyytyisikö ihan tavalliseen pannariin vai kokeilisiko esimerkiksi kookosmaidolla ryyditettyä eksoottisemman makuista makeaa pannaria taikka tekisikö jonkun suolaisen version.


Lisää tietoa tuotteesta löytyy täältä: www.hopottajat.fi/pannukakkujauho
#paraspannari #hopopannari 

Ei kommentteja: