keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Kullan kimallusta...

... ja häivähdys turkoosia.

Pitkästä aikaa pääsin maanantaina ruokatreffeille ystäväni Ievuskaisen (joka on nyttemmin päätynyt tituleeraamaan itseään prinsessa Caloriinan hovineidoksi Ieva-Mariaksi) kanssa. Hän oli varmistanut ripsivärieni leviämisen pitkin poskia hankkimalla minulle synttärilahjan, joka sisälsi kullankimallusta ja häivähdyksen turkoosia.

Sanat eivät riitä kertomaan, miten liikuttunut olin. En voi kuin ihmetellä ja ihailla sitä, miten hän jaksaa.  Paketissa oli aivan uskomattoman upea kullanvärinen clutch, jonka rakas hovineitoni oli onnistunut prinsessansa riemuksi löytämään kirpputorilta. Hän naureskelikin, että voi kuvitella minun saavan vielä lisäkiksejä siitä, että se on kirpparilöytö - no tottahan toki, ihan mielettömän upea löytö. Ja harakkahan rakastaa kaikkea kiiltävää.


Laukun lisäksi settiin kuului paljettinen suihkumyssy, kullanvärinen rannerengas, kullanvärinen rajauskynä ja puuma rintakoru - sellainenkohan minusta on tulossa. Lisäksi laukussa oli käsivoide ja kolmea eriväristä kynsilakkaa ja ihastuttava kullanvärisellä kengällä koristeltu kortti, jonka rakas hovineitoni oli itse askarrellut. Samoin kuvan taustalla oleva kortti on hänen värittämänsä. Aion kehystää nuo molemmat ja laittaa seinälle.

Kynsilakoista oli pakko tietenkin testata tuo Mavalan Pacific blue-niminen turkoosi. Kyllä se on ihana sävy.


Kiitos vielä Ievuskainen.

Ei kommentteja: