lauantai 27. helmikuuta 2016

Kympin tuhlaus



Näin hiihtoloman, vaikka minähän en lomaile, vaan olen töissä muiden lomaillessa, kunniaksi kävin kontissa Herra Kirjoituksen kanssa. Emme ole käyneet siellä varmaan puoleen vuoteen.

Lupasin itselleni, että tällä kertaa ostoslakko joustaa noin 10€ verran, jos jotain oikein tarpeellista löytyy. Ensisijainen ajatukseni oli tietenkin vetoketjut noita pussukoita varten. Kyllähän sieltä tosiaan tuli tehtyä löytöjä, vähän enemmänkin kuin oletin, mutta budjetti ylittyi vain 20 senttiä.

Ensimmäinen löytö oli kokonainen kerä Kelo-lankaa, sitä samaa harmaata, josta tein appiukolle tossut ja jota jäi yli sen verran epämääräinen määrä, etten uskaltanut enää alkaa sukkia tekemään. Se oli myynnissä kerähintaisena 2€. Lisäksi ostin vajaat kerät Nallen jotain kirjavaa lankaa, sitä oli vain vähän, mutta mulla on kotona kokonainen kerä, jonka voin yhdistää tuon kanssa sekä vaaleanpunaista ja vihreää puuvillalankaa. Kuvittelen edelleen tarvitsevani tiskirättejä jossain vaiheessa lisää.

Kullanvärisistä tölkinklipsuista tehty rannekoru päätyi mukaan vain klipsujen takia, se oli siis alunperinkin tarkoitus purkaa ja kuvassa se on jo purettu. Ja 31 kappaletta vetoketjuja... Kolme keränloppua lankaa, rannekoru ja vetoketjut kustansivat 1,50€ yhteensä.

Kalleimmat ostokset olivat kaksi kelloa pukukoruiksi, ne kun maksoivat 2€ kappale.

Lautapeliosastolla kävi todellinen munkki. Lasten kalastuspeli maksoi 1,50 €. Se on toimiva, siinä oli patteritkin mukana, ainoastaan yhdestä ongesta puuttui koukku. Pitänee pohtia saisiko sen puuttuvan koukun korvattua jotenkin. Lähinnä ajattelimme peliä varaosiksi sille pikkumiehelle, joka kutsuu Herra Kirjoitusta Enoksi, hänelle kun ostettiin viime jouluksi juuri vastaava peli.

 
Äärimmäisen vähän pelattu Ubongo kustansi 1,20€. Siinä on kaikki osat tallella ja jopa muutama ylimääräinen jalokivi mukana. Sitä vain ei voinut jättää hyllyyn, vaikka meillä sellainen jo ennestään onkin - suunnitelmissani on tuunata näistä kahdesta pelistä sellainen, että sitä pystyisi pelaamaan isommalla porukalla.


Kaikkineen ostokseni tekivät 10,20€ ja näillä pääsee taas harrastustoiminnassa pitkälle. Ensimmäiseksi varmaan aloitan tuolta Kelo-osastola sukkien kutomisen.

Ei kommentteja: