perjantai 19. helmikuuta 2016

Näytteet käyttöön

Olen jo monta kertaa aloittanut näytejemmojeni käyttämistä, käyttänyt muutaman ja sitten taas onnistunut kasaamaan jemmaan tuplasti sen, mitä olen käyttänyt.

Nyt sitten päätin tässä ostamattomuusteemassani aloittaa kosmetiikkavarantojen vähentämisen sieltä päästä ihan tosissaan (ja myös siksi, että tunkiessani viimeisiä näytteitä niiden säilytykseen käytettyyn meikkipussiin, en saanut taas vetoketjua kiinni). Käytin vartin räkäisestä aamupäivästä siihen, että jaottelin näytteet käyttökohteiden mukaan hiuksiin, vartaloon, käsiin, jalkoihin, meikkeihin jne. Lopputulos näyttää tältä.



Minulla ei ole aikomustakaan laskea paljonko noita on, siihen niitä on aivan liikaa. Heti illalla kuitenkin aloitan näiden käytön, siellä kun sattui olemaan sopivasti hammastahnaa, suuvettä, meikinpoistoainetta ja kasvopesua. Pyrin ensisijaisesti käyttämään vain näitä siihen asti, että nämä on vihdoin ja viimein käytetty kaikki loppuun. Sikäli tilanne on vähän kimurantti, että minulla on myös useampi aivan lopuillaan oleva rasvatuubi ja kovin mielelläni käyttäisin ne ensin loppuun ja toisaalta haluaisin kuitenkin hyökätä heti näiden kimppuun. Ehkä on vain viisainta uskoa tuubien säilyvän ja käyttää nämä ensin.

Ei kommentteja: