maanantai 15. helmikuuta 2016

Suuri löytämisen riemu

Kerran jos toisenkin olen saattanut mainita, miten kadotin lähes kaikki pesupussimme remontin yhteydessä. Niitä on etsitty yhdestä ja toisesta paikasta. Viimeksi sunnuntaina tutkin kaikki makuuhuoneen kaappien päällä olevat laatikot ja vilkaisin myös yläkaappeihin saadakseni varmuuden, etteivät pussit todellakaan ole siellä. No, juu eivät olleet.

Ihan muulla asialla vinttikomerossa käydessäni silmiini osui sinne remontin jäljiltä siirretty jalkakylpylaite laatikkoineeen. Kyllä vain, varastoin kaikkein mieluiten edelleen tavarat niiden omissa laatikoissa.


Jossain mieleni sopukoissa kilahti pienoinen tiuku, kun katselin tuota laatikkoa. Jalkakylpylaite kun oli ennen remonttia sijainnut meillä kylpyhuoneessa hyllyn päällä, kuten kuva täällä kertoo. Se oli silloin hyllyllä ilman laatikkoaan, koska laatikko ei mahtunut tuohon ja kovasti lähellä pesukonettakin se oli. Joten oli siis aivan pakko raottaa laatikkoa vain varmuuden vuoksi.


Ja kappas kappas, mitä sieltä löytyikään.


Kyllä vain, ne kauan sitten kadonneet pesupussit, joita on etsitty kissojen, koirien ja vähän muidenkin apulaisten voimin. Noiden pesupussien sijainnille tuolla on toki ihan looginen selityksensä, minkä peruslähtökohta on kylpyhuoneen entinen järjestys. Tuo masiinahan sijaitsi aivan pesukoneen yläpuolella ja siellä oli mukava tila noiden pesupussien varastoimiseen. Ne oli helppo napata sieltä käyttöön, koska niitä käytettiin kuitenkin useammin kuin jalkakylpyammetta itseään. Pakatessani jalkakylpyä remontin tieltä pois, pakkasin sen tietenkin pesupusseineen kaikkineen - enkä sitten muutaman kuukauden päästä enää osannut ajatella asioita loogisesti pesupusseja etsiessäni.

Onnekseni en mennyt ostamaan tai tekemään uusia pesupusseja, sillä kyllä niitä meillä tosiaan muutama on...


Nytköhän sitten olis niin, että kaikki remontin jäljiltä hukassa olleet tavarat olisivat löytyneet.

Ei kommentteja: