sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Itsekuripäiväkirja viikko 11

Lomaviikko, johon kuului vain yksi työpäivä, pari pikaista työkeikkaa ja pari kokousta. Sen lisäksi kävimme Herra Kirjoituksen kanssa risteilyllä nauttimassa naapurimaan maisemista.

Toisin kuin olin alunperin ajatellut, en ehtinyt kovin paljon ommella mitään, vaan keskityin puikkojen pyörittämiseen, jotta olisi jotain pakettiin pantavaa kummipojalle.

Turha kai sanoakaan, etten pitänyt kirjaa siitä, miten paljon laivareissulla kului rahaa. Kuluitta ei kuljeta, eikä tuollaisena hetkenä jaksa miettiä rahaa, kun ei ole aivan pakko. Eli tästä miinus. Lisää miinusta siitä, että reissun takia jäi myös jumppa väliin eli liikuntaa ei juuri kertynyt viikkokalenteriin. Sen sijaan syömistä kertyi sitten sitäkin enenmmän, koska laivailun lisäksi toinen kokouksista sujui pitkän kaavan mukaan ruokaillen.

Olen sen verran herkkänahkainen, etten aio astua vaa'alle pahoittamaan mieltäni ainakaan tällä viikolla. Pelkästään farkkujen vyötärö kertoo sen pahan totuuden, että mässäily on tehnyt tehtävänsä ja se kiristää taas kerran. Onnekseni en sentään ostanut laivalta kuin pari karkkipussia ja pari levyä suklaata sen normaalin kymmenen karkkipussin ja kymmenen levyn sijaan - toki ne kaikki olisi voinut jättää ostamattakin, jos olen rehellinen.

Tämän viikon kohdalla ei siis itsekurista voi puhua mitenkään, viikkoon mahtuu enemmän epäonnistumisia kuin onnistumisia, mutta pohjalta on hyvä ponnistaa ylöspäin.

Koska koneeni on edelleen rikki, annan itselleni vielä tällä kertaa vapauden tuosta taulukosta, mutta lupaan ensi viikolla täyttää sellaisen, tosin sillä ehdolla, että minulla on uusi kone, jolla sen voi tehdä.

Ei kommentteja: