perjantai 4. maaliskuuta 2016

Liikaa projekteja

Tällä hetkellä tuntuu, että minulla on ihan liian monta porjektia kesken ja siinä samalla sitten tulee myöskin se tunne, että mikään ei valmistu ajoissa. Tai edes etene niin reippaasti kuin haluaisin. Lisäksi haluaisin tehdä ihan jotain muuta vielä lisäksi ja se tietenkin inspiroisi eniten.

Puikoilla ovat kärjestä aloitetut harmaat Kelo-sukat. Niistä tosin mietin edelleen, että pitäisi varmaan purkaa niistä ainakin osa ja tehdä niistä hiukan pienemmät. Jos on oikein hyvä tuuri, ehdin tehdä sen tänään iltavuoron sivutuotteena.

Samoin aloitin tietenkin suuressa kummitäti-innossani junasukat pikkumiehelle. Lankana Dropsin vaaleanruskea alpakka-lanka. Taidan olla sitä mieltä, että kaikki pienet pojat ovat sellaisia minikokoisia karhunpentuja, joille voi ja kuuluu tehdä kaikkea vaalean ruskeaa. No pöydällä on kyllä myös kerä luonnonvalkoista silkkialpakka lankaa ja tummansinistä baby merinoa, joista niistäkin suunnittelin jotain kivaa pienelle...




Muutama karkkipaperipussukka on myös työn alla, paperit on liimattu kontaktimuoville, mutta ei tikattu eikä vuoritettu ja vetoketjukin pitäisi laittaa siihen vielä paikalleen.


Todellinen haluni olisi tällä hetkellä kahvipusseissa ja avainnauhapussukoissa. Kahvipussit suorastaan polttavat sormiani, mikä on sinänsä mielenkiintoista, koska tähän asti olen vain koonnut varastoja inspiraatiohetkeä varten. Toivottavasti inspiraatio säilyy siihen asti, kun pääsen noiden kimppuun. Myös ompelurintamalla ollaan siinä pisteessä, että avainnauhapussukoiden ompelu kiinnostaisi enemmän kuin karkkipaperipussukoiden valmistaminen.

"Toisella kädellä" olen koonnut taas kiertoon meneviä tavaroita ja niitä on kertynyt kokonainen laatikollinen olohuoneen nurkkaan. Minun onnekseni melkein naapuriin on avattu kiertopiste, johon kelpaa kaikenlainen askarteluun sopiva materiaali siis myös sellainen kierrätyshenkinen materiaali, jota itse suosin. Niinpä olohuoneen nurkassa olevassa laatikossa on pestynä Actimel-pulloja, Pringles-tuubeja, kankaanpaloja ja kaikkea muuta sellaista, mitä en juuri nyt itse tarvitse ja josta joku toinen toivottavasti keksii jotain kivaa. 

Ei kommentteja: