perjantai 10. maaliskuuta 2017

Pikasukat

Sain alkuviikosta toimeksi annon työkaverini syntymäpäivälahja sukista, hän täyttäisi pyöreitä vuosia seuraavan viikon lopulla. Pomon toiveena oli perinteistäkin perinteisemmät harmaat sukat. Kuvittelin ensin, että minulla olisi aikaa kolme päivää koon 44 miesten sukkien tikkuamiseen, myöhemmin selvisi, että aikaa oli viikko enemmän kuin olin ajatellut. En kuitenkaan tarvinnut siitä viikosta kuin muutaman tunnin, olin alun perin ajatellut toimittaa nämä perjantai aamuna, mutta nyt sitten sain ne valmiiksi vasta perjantaina illalla.


Siinä ne nyt sitten ovat, lisäsin pyytämättä farkunsiniset tehosteet, koska harmaa yksinään näytti mielestäni surkealta. Lankana perus seiskaveikka värissä 043, silmukoita puikoilla varressa 14 ja terässä 13, vahvistettu kantapää.


Jos olisin itse valinnut värit, olisin ottanut mahdollisimman kirkkaat, raikkaat ja piristävät, sillä syntymäpäiväsankari on valitettavasti myös vakavasti sairas, itse asiassa niin sairas, että minulla oli tunne taivasmatkasukkien tekemisestä koko ajan kun näitä tein. Toivon kuitenkin näiden lämmittävän häntä vielä edes hetken täälläkin.

Ei kommentteja: