sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

Tähtikatto

Kylpyhuoneemme katto on ärsyttänyt minua siitä asti kun se on asennettu. Tämä johtuu siitä, että se on tehty mielestäni rumasta ja oksaisesta b-luokan paneelista ja siitä veloitettiin a-luokan tavaran hinta. Ja vaikka tuo hinta-asia jätetään huomiotta, niin joka tapauksessa katto oli tehty todella oksaisesta paneelista. Se oli mielestäni todellakin ruma ja mietin monenlaisia ratkaisuja sen korjaamiseen vähän siistimmäksi.

Itse asiassa hankin yhden korjausratkaisun jo pari vuotta sitten heti kun pääsimme putkiremontin jälkeen muuttamaan kotiin. Nyt en kykene muistamaan, miksi katto jäi koristelematta -ilmeisesti siksi, että lopputarkastuksen aika venyi ja paukkui, enkä halunnut peitellä paneelin oksaisuutta ennen sitä. Sitten se vain unohtui kun oli niin paljon kaikkea muuta.


Nyt naamakirjassa joku kaipaili tiettyä tavaraa ja minulla oli mielikuva, että kyllä minulta pitäisi sellaiset löytyä. Niinpä kaivelin yhtä tiettyä koria ja yllätyksekseni huomasin, että noita pimeässä hohtavia koristetähtiä olikin yhden sijasta 4 pussia. Kolme pistin myyntiin ja neljännen teippailin tuonne kylppärin kattoon.  Valitettavasti niiden kuvaaminen ei onnistunut niin, että olisin saanut kuvan niiden muodostamasta tähtitaivaasta.


Normaalisti,  eli tavallisessa valossa, ne ovat varsin huomaamattomia kuten ylläolevista kuvista näkee, mutta pimeässä ne todella hohtavat ja muodostavat kylppärin kattoon tähtitaivaan.


Tässä kohtaa tunnustan myös, että ostin ebaysta pussillisen pienempiä tähtiä täydentämään etäisyysvaikutelmaa. Ne, tai todennäköisemmin osan niistä, teippailen kattoon sitten kun ne saapuvat. Tässä kohtaa en sitten sure sitä, miten ja millä nuo kaksipuoliset teipit aikanaan kylppärin katosta irrotetaan.

Ei kommentteja: