tiistai 16. toukokuuta 2017

Ässä-fanin synttärisukat

Koska tiedän varmaksi, etteivät tulevan lauantain synttärisankarit lue blogiani, niin uskallan laittaa osan lahjoista julkaisuun jo ennakkoon.

Ässä-fanin nyöritetyt polvisukat näyttävät tältä. Nämä on tehty ihan Nemiran nyörisukkien ohjeen mukaan eli 100 silmukkaa ja lankana musta kaupunkilangan Kivijalka ja punainen seiskaveikka. Ainoa poikkeus ohjeeseen on se, että joustin kerroksia on kummassakin reunassa 8 sijasta 10. Koska saaja ei ole pohkeeton, enkä halunnut alkaa arpomaan lyhennettyjen kerrosten kanssa, lisäsin noiden avulla vähän leveyttä. Pituuskin saattaa olla nafti, onhan saajalla 40 numeron jalka, kun alkuperäisellä mallilla ne riittävät polveen 37 jalkaan. No, katsotaan, miten käy.


Punamustan värityksen lisäksi juhlakalun fanituksen suuntaan vinkkaavat Parikka-tyylisiksi askartelemani nyörikoristeet, joissa on punaisella nahkapohjalla mustat pata-logot. Logot on tussattu nahan pintaan permanent-tussilla ja samanlaiset lätkät löytyvät nyörin kummaltakin puolen.


Näin jälkikäteen (jälkiviisaus on paras viisaus) totean, että punaiset nauhat olisivat ehkä olleet paremmat, mutta nyt mennään mustilla, kun sellaiset kerran noihin tein. Ehkä ne punaiset sitten seuraaviin.

Ei kommentteja: