lauantai 6. toukokuuta 2017

Säkillinen Daimia

Vaikka pääsin juuri vannomasta, etten hetkeen aikaan aloita karkkipussipuuhastelua, niin sorruin taas nielemään sanani. Serkkuni Hiiva oli tuonut reissutuliaisina kilon Daim-säkin ja oli ollut heittämässä pussia pois, mutta keksinytkin sitten, että siitähän voi tehdä pussukan. Kun hän ojensi pussia minulle ja kertoi haluavansa pussukan, en osannut sanoa ei.

Tarvikkeina ne perinteiset; Pintamateriaaliksi Daim-pussi, vetoketju, vuoriksi kangasta. Jälleen kerran kaikki on kierrätettyä, sillä vuorikangas on joskus ilmaispisteeltä mukaan napaamani lakanan pala, vetoketju on peräisin samasta lähteestä ja pussi, ne sehän oli karkkipussi.


Tämän kanssa pääsin vähän helpommalla, sillä en lähtenyt muokkaamaan tuota pussia lainkaan, pistin siihen suoraan vuorin ja vetoketjun. Kuumaliimalla liimasin vielä tuon kannakeosan pussin taakse.

Myönnettäköön, että en ole ihan täysin tyytyväinen tuohon vetoketjun istuvuuteen, mutta koska materiaali on anteeksi antamaton, niin en voinut korjata sitä. Toivottavasti kelpaa serkulleni. 

Tuon takalipareenkin olisi voinut jättää täyslevyiseksi, mutta liimasin sen aavistuksen kapeammaksi, koska alkuperäinen ajatukseni oli ommella se kiinni vetoketjun kanssa. Päädyin kuitenkin liimaamaan tuon takakappaleen tuonne taakse, koska se helpotti muutenkin haastavaa vetoketjun ompelua.

Ei kommentteja: