lauantai 25. marraskuuta 2017

Painavat vaatteet

Käytin vapaapäiväni vihdoin ja viimein viemällä kasan vaatteita paikalliseen ensisuojaan. Samalla päätin, että punnitsen ne ja lasken ne mukaan 1.12.17 alkavan vaatepunnituksen saldoon. Tulin tulokseen, että aikaistan tuota kuukaudella ja jatkan kuitenkin vuoden 2018 loppuun, koska tällä 13 kuukauden jaksolla on kuitenkin se yksi poikkeuskuukausi, jolloin eletään normaalista poikkeavalla tavalla reissussa.

Noissa poisviemässäni kasseissa oli yksi painava takki, yksi toppapuku, collegepaita, sukkia ja t-paitoja. Lopputulema oli että kassit painoivat 4kg 125g. Auts... Tuolla verrokkimäärällä meillä on kaapeissa varmasti toista sataa kiloa vaatetta ja toisaalta se 26 kiloa poistoja kahdelta ihmiseltä ei taida ollakaan kovin suuri määrä. Lisäksi pistin roskiin yhden alunperin alusvaatteena palvelleen rätiksi siirtyneen rievun, joka painoi 25g. Tämä toki käytön jälkeen eli täysin palvelleena poistoon.

Totaalipoistuma siis 4kg 150g, melkoinen alku. Katsotaan, mihin tämä vielä johtaakaan.

Muutenkin oli varsinainen poistojen vapaapäivä, paitsi noita kahta vaatekassia, jotka vein tuonne ensisuojalle, vein kiertopisteelle kassillisen sekalaista askartelutarviketta, myin pussillisen lankoja ja lahjoitinkin kerän. Eli ihanasti keventynyt olo, toivottavasti mun tarpeettomista tulee jollekin muulle iloa ja mä sain taas pykälän verran lisää tilaa - varsinkin, kun en ostanut black friday tarjouksista mitään tavaraa.

Ei kommentteja: